Potrivit informatiilor Paravion.ro, majoritatea tinerilor proaspat casatoriti opteaza si anul acesta pentru destinatiile traditionale voiajului de nunta, printre care Paris, Venetia, Sicilia sau Grecia, insa un numar important de indragostiti, in special cei care isi planifica vacanta de nunta spre finalul anului, aleg destinatii exotice si calde.

Astfel, cei care vor o luna de miere in perioada august-septembrie se indreapta spre Grecia, in special Rhodos si Santorini. In octombrie-decembrie, vremea ii impinge pe tinerii casatoriticatre Punta Cana, in Republica Dominicana, sau spre Dubai, aceasta din urma, spun specialistilor Paravion.ro, fiind o destinatie populara pentru luna de miere in tot intervalul octombrie-februarie.

"Cei care se casatoresc la inceputul sezonului de nunti aleg cu precadere Grecia,o destinatie calda, romantica si accesibila, atat ca pret, cat si ca apropiere geografica. Republica Dominicana sau Dubai sunt destinatii ideale pentru cei cu spirit de aventura, mai ales daca isi planifica sejurul cand vremea se raceste in Europa. In ultima vreme, insa, observam o deschidere inclusiv catre destinatiimai indepartate, ca Maldive, Mauritius sau Seycheles”, declara Remus Visan, managing director Paravion.ro.

O vacanta in Rhodos pentru 2 persoane, cu 7 nopti de cazare cu demipensiune la un hotel de 3 stele, situat la 100 de metri de plaja, si cu transport inclus, se ridica la circa 690 euro pe Paravion.ro, in timp ce o vacanta similara in Santorini costa circa 1.000 de euro in perioada iulie-august, iar pretul ei scade la sub 750 de euro pentru cei care sunt dispusi sa astepte pana pe 27 septembrie.

Citeste si:

Pentru mai putin de 1.300 de euro, tinerii casatoriti pot petrece o luna de miere romantica la Paris. Pachetul include transportul, 6 nopti de cazare la un hotel de 3 stele cu mic dejun inclus, tururi ale orasului si o croaziera pe Sena.

Amatorii de vacante exotice pot alege, in luna septembrie, un sejur complet in Republica Dominicana, la Punta Cana. Acesta include transportul si 8 nopti de cazare cu All inclusive, si costa circa 2.800 de euro.

Cel mai scump pachet pentru luna de miere vandut anul acesta de Paravion.ro a fost in Tenerife. Vacanta a inclus biletele de avion, sapte nopti de cazare cu demipensiune si transportul aeroport-hotel-aeroport, pentru aproximativ 3.500 de euro.

Sursa foto: Cuplu in Maldive/Shutterstock.com