Tot mai multi romani isi fac nunta si luna de miere in destinatii exotice. Potrivit agentiei Eturia, segmentul vacantelor tematice a crescut cu 20% in 2019 fata de 2018. "Turistii nostri sunt din ce in ce mai dornici sa marcheze acest eveniment din viata lor intr-un loc paradisiac, precum Mauritius, Maldive sau Seychelles si isi aliniaza dorintele cu trendul mondial, marcand acest eveniment special intr-o locatie selecta, exotica, cu servicii multiple incluse", a declarat Sorin Stoica, CEO Eturia.

Printre destinatiile vedeta alese de turisti pentru organizarea unei nunti sau pentru petrecerea lunii de miere, specialistii Eturia recomanda: insulele Oceanului Indian (Maldive, Mauritius, Seychelles), Republica Dominicana sau Cuba, Brazilia, Filipine si Argentina. Se constata un trend al organizarii nuntilor pe insule exotice, ce ofera peisaje de vis (Maldive, Mauritius, Seychelles), in vreme ce pentru luna de miere, tinerii casatoriti prefera si circuite in locatii cosmopolite, animate (Brazilia, Argentina, Costa Rica). Costurile aferente unor astfel de vacante tematice porneste de la 3.050 euro de persoana, dar include servicii extra, pe langa asigurari complexe de calatorie si transport.

In ceea ce priveste luna de miere, pachetele de vacanta cele mai cautate sunt in locatii dintre cele mai diverse, de la exoticele Seychelles, Hawaii, si Bora Bora, pana la cosmopolita Argentina. Astfel, tarifele pentru luna de miere pornesc de la 1.200 de euro de persoana (Bali) si ajung pana la aproximativ 5.400 euro de persoana (Bora Bora).

"Important de stiut este faptul ca experienta ultimilor ani, numarul mare de parteneri locali si relatia directa cu marile lanturi hoteliere ne permit sa putem personaliza fiecare element al vacantei, astfel incat tinerii indragostiti sa aiba parte de o experienta memorabila. De asemenea, constatam in ultima perioada o deschidere a oamenilor catre alte culturi: sunt cupluri care aleg sa isi organizeze nuntile in stil indian, sau, de ce nu, in locatii tropicale precum Zanzibar, Mexico si Hawaii, bucurandu-se de traditiile locale. Totodata, din ce in ce mai multe cupluri aleg sa spuna “da” intr-un context adventure, fie sub apa, fie la mare inaltime (in avion sau balon cu aer cald), fapt ce ne provoaca permanent", a mai precizat Sorin Stoica.

Eturia, agentie de turism specializata in vacante exotice personalizate, pune la dispozitia turistilor romani vacante” tailor made” in peste 120 de destinatii din intreaga lume. In anul 2018, Eturia a inregistrat o cifra de afaceri de 12 milioane de euro, iar in 2019 prevede o crestere de 20% comparativ cu 2018.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri