Eturia propune o gamă de vacanțe însoțite de reduceri de până la 600 euro/pachet/persoană. Noi oportunități de a descoperi locuri și oameni noi, de la sejururi la plajă în destinații exotice și circuite de grup cu Tour Leader Eturia, până la vacanțe însorite în plină iarnă sau de Paști și tururi speciale care să corespundă celor mai diverse dorințe: Republica Dominicană, Maldive, Kenya, Mauritius, Dubai, Seychelles, Zanzibar, Mexic, Las Vegas, New York, Jamaica, Sri-Lanka, Cuba, Costa Rica iată doar câteva dintre destinațiile vedetă ce vor beneficia de prețurile speciale Black Friday.

“În perioada promoțională de 10 zile ofertele se vor schimba periodic. Fie că este vorba de sejururi la plajă, circuite de grup cu însoțitor Eturia, circuite share a trip (în care cheltuielile legate de transport și servicii locale se împart între membrii unui grup restrâns) sau vacanțe exotice de Revelion si Paste, toate categoriile vor avea reduceri substanțiale, păstrând în același timp standardele de excelență Eturia”, declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

Printre vacanțele reduse se numără:

  • un sejur charter all inclusive în Republica Dominicană, de 9 zile, la doar 990 euro față de 1.590 euro;
  • un sejur charter 8 zile all inclusive în Kenya doar 890 euro față de 1.490 euro;
  • un sejur charter 8 zile în Dubai la 490 euro în loc de 1.000 euro,
  • un sejur de lux la Atlantis de Palm, 8 zile, la 2.400 față de 3.000 euro.

Un pachet Revelion, 8 zile, în Las vegas la numai 1.150 euro sau un pachet 7 nopți, all inclusive, în Jamaica cu numai 1.190 euro.

Eturia a devenit, în 2007, prima agenție de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made celor care vor să trăiască o călătorie exotică autentică oriunde pe glob. Pentru clienți, dincolo de cele peste 130 de destinații din portofoliu în care agenția colaborează cu parteneri locali, Eturia include consultanți pe fiecare zonă a globului, ce știu să recomande fiecărui client locuri, hoteluri, trasee și să ofere cele mai valoroase sfaturi.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri