Pandemia provocată de noul virus a subțiat buzunarele românilor în ceea ce privește dorința de o vacanță. Cu toate acestea, agențiile de turism se pregătesc pentru startul sezonului călătoriilor. De la destinații apropiate, care insuflă o mai mare siguranță, până la destinații exotice, românii pot alege sejururi pentru vara lui 2020. Cât sunt dispuși românii să plătească pentru o destinație exotică anul acesta, aflăm din materialul de mai jos.

Orice rezervare efectuată până pe 30 iunie oferă turistului flexibilitatea de a modifica datele de călătorie cu până la 30 de zile înainte de data check-in-ului, achitându-se doar diferența de tarif pentru noua perioadă aleasă, doar dacă este cazul.

Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia

Ieftin, dar exotic

În condițiile actuale, românii caută vacanțe accesibile veniturilor scăzute. În același timp, aceștia nu sunt dispuși să renunțe la destinațiile preferate. Iată câteva oferte care ilustrează exoticul, în noile limite financiare:

  • Seychelles – perioada august 2020, transport și cazare, 1.360 euro/persoană, 10 zile
  • Islanda - perioada august 2020, transport și cazare, 1.230 euro/persoană, 9 zile

Cele mai scumpe vacanțe exotice

La polul opus, pentru românii care au reușit să economisească ceva bani, se află vacanțele stabilite pentru un buget mai mare.

  • Mauritius - perioada august 2020, durată sejur 10 zile, 1.630 euro/persoană

  • Maldive – perioada august, septembrie, noiembrie 2020, durată sejur 10 zile, 1.730 euro/persoană

  • Africa de Sud - perioada septembrie 2020, durată sejur 9 zile, 2.550 euro/persoană

Eturia, agenție de turism specializată în vacanțe exotice, pune la dispoziția turiștilor români vacanțe” tailor made” în peste 120 de destinații din întreaga lume. În anul 2019, Eturia a înregistrat o cifră de afaceri de 12 milioane de euro.

Citește și: Sorin Stoica, CEO Eturia: În 2020 industria turismului va înregistra o scădere de până la 40%

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri