Daca nu ai timp sa pleci din Bucuresti, te poti relaxa la cel mai apetisant brunch din oras, la hotelul Radisson Blu.
Aici poti petrece duminici de neuitat impreuna cu cei apropiati.

Sunday Brunch by Radisson Blu iti ofera un bufet deschis la discretie, unde te asteapta cele mai delicioase gustari.
Vei descoperi o gama larga de preparate culinare, de la cocktail-uri cu fructe de mare sau specialitati din carne servite direct la masa pana la deserturi apetisante.
Bufetul pentru toate gusturile este acompaniat de vin rosu, alb sau spumant si bauturi racoritoare.

Cei mici au spatiul lor, amenajat cu grija, asa ca puteti sa va petreceti duminica aici stiind ca si cei mici se simt la fel de bine.
Accesul la piscina exterioara este inclus in costul brunch-ului. Daca doriti sa va rasfatati la soare, este recomandat ca prezenta la brunch sa se faca cu cateva ore inainte pentru a beneficia de sezlong.

O idee pentru petrecerea serilor de vara este restaurantul Caffé Città.
Gandit ca un bistro italian din nordul Italiei, Caffé Città are un aspect modern, care radiaza de culoare, cu o bucatarie deschisa unde poti vedea live cum se prepara felurile tale preferate.

In sezonul cald, o terasa in aer liber te imbie cu inghetata artizanala proaspat preparata si privelistea oferita de Calea Victoriei.
Alege din meniul cu preparate delicioase si bucura-te de serviciile de inalta calitate.

Un punct de referinta printre restaurantele din Bucuresti, Caffé Città ofera oaspetilor sai o experienta autentic italiana cu accent pe calitate, mancare buna si stil urban.

Meniul restaurantului este inspirat de bucataria din nordul Italiei si se mandreste cu paste delicioase, risotto, pizza, antipasti si alte feluri de mancare traditionale.
Bucatarul Chef de la Caffé Città detine secretul unei pizza perfecte. Imposibil de gasit in Bucuresti o pizza atat de desavarsita, care a gasit echilibrul ideal intre blatul cu crusta subtire, crocant si varietatea de topping-uri delicioase.

Daca pastele si pizza nu fac parte dintre preferintele tale sau te preocupa numarul de calorii, mai ales vara, te poti delecta cu o salata savuroasa si plina de prospetime, alaturi de un pahar de vin alb rece. Fiind un restaurant obisnuit cu cele mai exigente gusturi, exista optiuni si pentru cei care au ales sa fie vegetarieni sau vegani.

Mai mult decat mancare irezistibila, Caffé Città reprezinta un standard in ceea ce priveste serviciile de calitate si ambianta confortabila completata de atitudinea primitoare a personalului foarte bine pregatit.

Da aripi fanteziilor tale cu toate celelalte propuneri inegalabile oferite de Taste of Blu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri