Antreprenoarea Cristina Constantin, care este si managing director la compania Payzone, a investit 80.000 euro in business-ul sau Cadolines, bani care au mers in mare parte in crearea conceptului si amenajarea primelor doua magazine, asigurarea fondului initial de marfa, marketing si comunicare.

Sursa foto: Cadolines

Cele doua magazine sunt situate in Galeria Mario Plaza si in Baneasa Shopping City si au aproximativ 220 de produse importate din ale brandurilor Royal Selangor si Comyns, prezente pe piete din Marea Britanie, Asia, SUA, Australia si Emiratele Arabe Unite.

Cele mai cumparate produse sunt rama foto, decantoare vin pentru bar si carusel muzical pentru copii. Un client cheltuieste in medie in magazinele Cadolines aproximativ 500 lei. Astfel, actionarii se asteapta ca in maximum 1 an investitia sa fie amortizata si in acelasi timp sa deschida doua magazine in Bucuresti, dar si in alte orase din tara. Pentru anul 2016 actionarii vizeaza o cifra de afaceri de 500.000 euro.

Citeste si:

Sursa foto: Cadolines

"Ideea acestui business a aparut in urma cu peste 1 an. 40% dintre produsele noastre merg catre clienti corporate. Mai mult de atat, peste o treime dintre clientii existenti se intorc pentru noi achizitii”, afirma Cristina Constantin.

Produsele Royal Selangor, aduse de Cadolines, sunt realizate si finisate manual din staniu - al patrulea metal nobil dupa platina, aur si argint. Staniul se distinge prin maleabilitate si temperatura joasa de topire, ceea ce il face materialul preferat al artizanilor si designerilor de produs. Produsele Comyns sunt realizate din portelan fin, acoperit si finisat manual cu straturi succesive si generoase de argint.