Steve Jobs a fost un geniu vizionar, un om cu o pasiune incredibila pentru inovatie, care a contribuit cu siguranta la schimbarea lumii. A fondat compania de animatie de renume mondial Pixar, a readus calculatorul Apple la viata chiar si dupa ce a fost concediat in 1985 si a dus o lupta dureroasa cu o boala necrutatoare, cancer pancreatic, pe care a pierdut-o din pacate in 2011, scrie lifehack.org. In urma sa, insa, a lasat lectii valoroase de viata, care merita amintite. Iata cateva dintre acestea.

Lectie de viata

Timpul tau este limitat, asa ca nu il pierde traind viata altcuiva. Nu te lasa prins in dogma – care traieste cu rezultatele gandirii altor oameni. Nu lasa ca zgomotul opiniei celorlalti sa iti inabuse vocea interioara. Si cel mai important ai curajul sa iti urmezi inima si intuitia, pentru ca acestea stiu oarecum ce anume iti doresti sa devii. Orice altceva este secundar.

Cauta-ti vocatia!

Munca iti va umple o mare parte din viata, si singura cale sa fii cu adevarat multumit este sa faci ceea ce crezi ca e o munca extraordinara. Si singura cale sa faci o treaba extraordinara este sa iubesti ceea ce faci. Daca nu ai gasit inca acel lucru, continua sa cauti. Nu te plafona. La fel ca toate lucrurile importante pentru suflet, vei sti cand ai gasit acel lucru.

Ce conteaza cu adevarat?

A fi cel mai bogat om din cimitir nu are nicio importanta pentru mine. Ceea ce conteaza pentru mine este sa ma duc seara la culcare spunand ca am facut ceva minunat.

Citeste in continuare pe 9am.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri