A-Heat deschide langa Bucuresti cel mai mare centru wellness pe ape termale din Europa dupa o investitie de 50 MIL. euro

Grupul austriac A-Heat va deschide la 14 ianuarie in Balotesti, langa Bucuresti, un centru de wellness, relaxare si entertainment bazat pe ape termale, despre care dezvoltatorii afirma ca este cel mai mare proiect de acest tip din Europa si va reprezenta o investitie de 50 de milioane de euro.

Investitia in proiectul Therme Bucuresti a inceput in 2013, cand a fost lansata constructia, situandu-se in prima faza la 29,64 milioane de euro. Pana la finalizare, investitia totala in proiect se va ridica la aproximativ 50 de milioane de euro. Conceptul a fost dezvoltat prima oara in Germania, de catre grupul Wund, care detine patru centre termale in Europa, noteaza Mediafax.

Centrul va fi deschis 12 luni pe an, cu o suprafata construita de 30.000 metri patrati si va putea avea peste 4.000 de clienti simultan. Bazinele vor fi alimentate exclusiv cu apa termala adusa de la o adancime de 3.100 de metri, cel mai adanc foraj realizat in Romania dupa 1989. Temperatura apei din piscine va fi de 33 grade Celsius, iar cea a aerului intre 29 si 30 grade Celsius.

A-Heat va finanta investitia, iar centrul va fi operat de catre grupul Wund. A-Heat include mai multe companii de solutii energetice industriale, are peste 3.000 de angajati si afaceri anuale de peste 300 milioane de euro.

Citeste si:
Investitie de 10 milioane euro intr-o noua extindere Therme
La nici un an de la lansare,...
Sursa foto: Ersler Dmitry / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri