Restaurantul Gallo Nero din zona Dorobanti cu specific italian a fost redeschis dupa o investitie de 100.000 euro in schimbarea si renovarea completa a localului pentru a deveni si pizzerie.

Odata cu modificarea localului, proprietarii au decis sa schimbe si angajatii, inclusiv conducerea localului, dar si meniul.

"In urma cu 3 ani, in zona Charles de Gaulle s-a deschis Gallo Nero Prime, care a imprumutat identitatea locatiei din Decebal, dar a functionat cu un management diferit, distantandu-se de spiritul locatiei din Decebal. Redeschiderea si rebrandingul Gallo Nero Dorobanti a vizat schimbarea completa a staff-ului, meniului si ambientului", se arata in comunicatul restaurantului Gallo Nero.

In prezent, restaurantul are 50 de locuri in interior si 40 de locuri pe terasa, care va fi deschisa la finalul lunii martie. Totodata, in local a fost construit de la zero un bar din marmura alba.

Citeste si:
Un angajat al Penitenciarului Iaşi, confirmat pozitiv la testul de...
ANP: Un angajat al...

Localul are specific italian, bazat pe fructe de mare si peste, importate din Italia, Grecia si Portugalia. Portofoliul de vinuri enumera peste o suta de etichete, dintre care 60% sunt italiene si internationale si restul romanesti.

Dupa renovarea completa a localului si deschiderea din primavara a terasei, investitorii se asteapta la un numar de 80-100 clienti/ zi si la o crestere cu 50% a business-ului.

Primul restaurant Gallo Nero a fost deschis in urma cu 10 ani in zona Alba-Iulia-Decebal din Capitala.

Citeste si:
Ruinele Teatrului de Vara din parcul Bazilescu intra in curatenie
Reportaj Ruinele Teatrului...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Omul si povestea din spatele celei mai digitalizate pizzerii din tara
Setari Cookie-uri