Bogdan Piele Events ofera o gama larga de servicii de catering transformand organizarea unui eveniment corporate sau privat intr-un succes.

Indiferent de tipul evenimentului pe care-l organizezi, un seminar business, o petrecere de sarbatori, o gala de premiere, sau un picnic al companiei, garantam pentru meniuri proaspete si absolut delicioase.
Meniul corporate ofera un sortiment de elemente creative, de la cornuri umplute si sandwich-uri delicioase, la aperitive consistente, savuroase si deserturi uimitoare. Orice element specific din meniul nostru poate fi adaptat la nevoile individuale.

Ca firma specializata in oferirea serviciilor de catering pentru evenimente sustinem fermierii din zona, producatorii locali de branzeturi si producatorii piscicoli ale caror produse le vom aduce pe masa ta. Credem ca ingredientele locale sunt mai ecologice, sustenabile din punct de vedere economic si cu un gust fantastic.

In calitate de client al serviciilor de catering corporate, va puteti baza pe servicii consistente si personalizate. In schimbul unor meniuri prestabilite ce pot include un set de servicii pe care sa nu-l doriti, va punem la dispozitie serviciile noastre Á la carte, permitandu-va sa alegeti ceea ce doriti, lasand in afara ceea ce nu este important pentru dumneavoastra.

Ne mandrim cu serviciile corporate pentru evenimente si suntem pregatiti pentru organizare oricarui tip de eveniment: petreceri de nunta, botez, team building, aniversari, banchete, barbeque party. Mai multe detalii pe bogdanpiele.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri