Hotel Epoque a anuntat afilierea la Relais & Chateaux, cea mai prestigioasa asociatie de ospitalitate din lume.

“Suntem incantati sa numim Epoque "membru al Relais & Chateaux" si sa afisam apartenenta la cea mai prestigioasa asociatie hoteliera din lume. Ca hotelier pasionat, am urmarit activitatea Relais & Chateaux de-a lungul anilor, si am admirat faptul ca promoveaza excelenta in ospitalitate, dar mai ales faptul ca se defineste prin l’art de vivre. Afilierea Epoque la Relais & Chateaux reprezinta o invitatie personala adresata clientilor obisnuiti cu standardele de excelenta ale asociatiei si membrilor clubului 5C, dar si o deschidere a Bucurestiului catre faimoasele Routes du Bonheur, itinerariile revelatie propuse de Relais & Chateaux oaspetilor sai”, a declart Diana Popescu, CEO Hotel Epoque.

Procedura de aderare la Relais & Chateaux este complexa si etapizata, reunind peste 300 de criterii de analiza. Etapele procesului includ: multiple evaluari ale comisiilor de inspectori Relais & Chateaux, audituri de calitate realizate cu caracter anonim, recenziile oaspetilor clubului 5C, analiza rapoartelor de catre departamentul de calitate de la Paris si votul comitetului director. Din cele aproximativ 120 proprietati inspectate anual, numai o patrime din acestea devin membri Relais & Chateaux la finalizarea procesului de selectie. Odata devenit membru, asociatia utilizeaza propriile instrumente de urmarire a parametrilor de calitate si realizeaza rapoarte trimestriale de satisfactie a clientilor.

Beneficiile membrilor includ: accesul la segmentul specific de clienti Relais & Chateaux, sistem propriu de rezervari directe, platforma proprie de recrutare a celor mai buni candidati pentru echipele proprietatilor membre, academie de formare directa sau online si accesul la intreaga infrastructura de comunicare si promovare specifica brandului Relais & Chateaux.

Comunitatea Relais & Chateaux numara peste 550 proprietati in intreaga lume si are peste 2 milioane de clienti pe an, al caror grad de fidelitate este de peste 60%. Clientii provin in principal din Statele Unite si Europa. Media innoptarilor anuale este 15-20, iar durata medie a unui sejur de 3,8 zile.

Citeste si:
TripAdvisor a decis: acesta este cel mai bun hotel din Romania
TripAdvisor a decis: hotel...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Hotelier: Orice pusti se uita la o emisiune TV si se crede bucatar