In haosul politic si social de zi cu zi, avem nevoie si de schimbari, din cand in cand. Ne-am decis sa iesim din zona de confort, sa imbinam utilul cu placutul si cu faptele bune, asa ca pe 12-13 mai ne gasiti la Semimaratonul Bucuresti 2018, ca parte din Team Hospice. Alergam pentru Hospice Casa Sperantei, incercam sa strangem cat mai multi bani pentru aceasta cauza, ne transformam in corespondenti sportivi si de fapte bune, filmam, facem interviuri si petrecem timp de calitate impreuna.

HOSPICE Casa Sperantei este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii specializate de ingrijire paliativa. In acest moment, HOSPICE Casa Sperantei are peste 240 de angajati, in doua centre cu servicii integrate, unul la Brasov si altul la Bucuresti. In paralel, organizatia lucreaza pentru infiintarea unui centru socio-medical, la Adunatii Copaceni, dedicat copiilor cu diagnostice grave si familiilor acestora. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere.

In fiecare an aproape 1.000 de persoane se inscriu in Team HOSPICE si participa la unul dintre evenimentele sportive cu dorinta sincera de a ajuta pacientii HOSPICE: copii si adulti afectati de boli incurabile pe care fundatia ii ingrijeste gratuit in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.

Anul acesta, mai multi colegi din InternetCorp vor alerga la diferite curse ale acestui eveniment, de la cursa populara de 3 km pana la semimaratonul de 21 de km. Mai mult decat atat, wall-street.ro se transforma in corespondent sportiv si de fapte bune in acele doua zile ale evenimentului, asa ca vom inregistra si vom transmite live pe Facebook interviuri cu alergatorii din Team Hospice.

Te invitam sa sustii echipa InternetCorp - donatiile se pot face aici. Toate donatiile vor ajunge la HOSPICE Casa Sperantei.

Mesajele echipei InternetCorp:

Daniel Bindea - CTO InternetCorp

„Voi alerga alaturi de echipa Hospice pentru a reusi impreuna sa daruim TIMP tuturor celor care au nevoie de el mai mult decat orice pe lume. Te invit si pe tine sa sustii si sa donezi o clipa de bucurie pentru cei care au nevoie de ingrijire paliative si pe care prietenii de la Hospice le pot asigura pentru ei! Doneaza pentru Hospice Casa Sperantei!”

Ana Maria Vasile - CFO InternetCorp

”Alerg la semimaraton pentru sustinerea serviciilor de ingrijire paliativa a copiilor si adultilor care infrunta o boala incurabila si aflati in ingrijirea HOSPICE Casa Sperantei. Contez pe ajutorul tau! Doneaza pentru Hospice!”

Anca Olteanu - redactor wall-street.ro

„E mai simplu cand lucrurile se fac impreuna. E mai usor cand ce faci e bine. Alerg pentru ca „impreuna” sa continue sa exista, iar „bine” sa ajunga la cei care au nevoie.”

Anisoara Munteanu - redactor wall-street.ro

„In mod normal as spune ca nu ai nevoie de un motiv anume ca sa alergi, dar de data aceasta alerg pentru a face un bine copiilor.”

Andra Imbrea - redactor wall-street.ro

"Alerg pentru Hospice Casa Sperantei pentru ca vreau sa contribui la ingrijirea copiilor si adultilor care se lupta cu boli terminale, fie cu timp, donatii sau doar atragand atentia asupra nevoii de ingrijire paliativa."

Oana Oprea - redactor 9am.ro

„Alerg pentru aceasta cauza pentru ca vreau sa demonstrez cat de norocosi suntem ca putem sa facem miscare.”

Ileana Popescu - redactor wall-street.ro

„Am ales sa particip la Semimaratonul Bucuresti in echipa Hospice pentru ca este ocazia perfecta de a imbina sportul cu faptele bune. Ma bucur ca, prin gestul meu, ii pot ajuta pe copiii si adultii cu boli incurabile din Romania. Ma simt motivata sa ma antrenez pentru o cauza nobila si consider ca nimic din ceea ce fac nu este prea mult pentru acesti copii si adulti care au nevoie si de noi.”

Ionut Sisu - redactor wall-street.ro

„Alerg la Semimaratonul Bucuresti in echipa Hospice. Sustine si tu Hospice Casa Sperantei si toate lucrurile bune pe care le fac. Doneaza!”

Armand Iliescu - redactor wall-street.ro

„Intr-o societate in care multi dintre noi ajungem sa fim purtati intr-o goana continua dupa iluzii, pe 12 mai avem ocazia sa alergam alaturi de echipa Hospice pentru a contribui la crearea unei realitati in care ingrijirea paliativa este un drept al omului. Vino alaturi de noi, doneaza si transforma-ti viata intr-un sir de fapte bune.”

Diana Cretu - redactor sef wall-street.ro

"Cauza Hospice, proiectul in sine si toate lucrurile senzationale pe care oamenii de acolo le fac sunt de multa vreme in atentia noastra. Iar acum avem ocazia sa fim parte din minunata echipa Hospice de la Maratonul din 12-13 mai, sa ne dedicam timpul, energia si resursele cu un scop atat de special, dupa cum l-au descris colegii mei mai sus, in mesajele lor frumoase. Si inchei cu expresia care rezuma cel mai bine toata aceasta mobilizare a echipei Hospice: 12 si 13 mai sunt zilele in care cea mai OPTIMISTA echipa alearga CONTRA CRONOMETRU pentru TIMPUL LOR la cel mai important semimaraton din Romania!"

Sustine echipa InternetCorp si Team Hospice! Doneaza!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri