Utilizatorii aplicatiei mobilPay au in prezent posibilitatea realizarii de donatii, alaturi de alte plati ce tin de utilitati, plata intretinerii, bilete de transport, reincarcarea cartelei PrePay si plata prin Scan&Pay la mii de comercianti online si offline. Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este prima organizatie care s-a alaturat noului serviciu mobilPay Wallet.

Odata cu introducerea posibilitatii de a face donatii cu aplicatia mobilPay Wallet prin selectarea sectiunii Donatii, romanii pot dona mai simplu si mai rapid, contribuind la imbunatatirea vietilor copiilor si adultilor care sufera de o boala incurabila si ale familiilor lor. Fiecare donatie catre fundatia HOSPICE Casa Sperantei este folosita pentru ingrijirea paliativa a pacientilor, prin ingrijire medicala pentru pacient, sprijin social si consiliere psiho-emotionala si spirituala pentru pacient si apartinatori, conform comunicatului de presa emis de catre companie.

De asemenea, la finalizarea cu succes a fiecarei plati de produse sau servicii efectuata cu ultima versiune a aplicatiei mobilPay Wallet, utilizatorilor li se va propune sa continue cu o donatie. Acestia pot seta suma dorita pentru donatie, avand la dispozitie trei sume fixe: de 5, 15 sau 30 lei, iar tot in aplicatie pot alege o data anume din luna daca doresc sa fie notificati pentru plati recurente. In acest mod, utilizatorii vor primi lunar o notificare de reamintire in ziua stabilita de ei, putand face donatia printr-un singur click, fara a mai introduce toate datele cardului.

Retail jobs

„Acest proiect vorbeste despre frumusetea binelui si puterea fiecaruia din noi de a ajuta acolo unde este cu adevarat nevoie. Impreuna putem face cu adevarat o diferenta pentru copiii si adultii afectati de o boala incurabila, cu prognostic limitat de viata si ne bucuram ca mobilPay Wallet ne sustine in demersul nostru de a oferi ingrijire paliativa gratuita, la momentul potrivit, pentru un numar cat mai mare de pacienti”, a declarat Mirela Nemtanu, CEO HOSPICE Casa Sperantei.

Potrivit companiei, ONG-urile interesate sunt invitate sa se alature pentru a-si prezenta cauzele, aplicatia oferind acestora cadrul de prezentare imediata catre utilizatori. Astfel, organizatiiile partenere vor fi comunicate utilizatorilor mobilPay Wallet pentru ca acestia sa faca alegerea pe care o doresc. Fiecare donatie facuta de un utilizator in favoarea uneia sau a mai multor ONG-uri se salveaza in ecranul principal al aplicatiei, pentru donatii viitoare si mai rapide.

Citeste si:
Donații de peste 6 miliarde de euro pentru Ucraina
Donații de peste 6 miliarde...

Pentru a face donatii prin intermediul portofelului electronic mobilPay Wallet, clientii pot descarca gratuit aplicatia din Google Play sau App Store, pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri