Biletele de avion ale companiilor aeriene vor putea fi achizitionate cu cardul online de catre utilizatorii BileteAvion.ro, in urma parteneriatului pe care site-ul l-a incheiat cu Netopia mobilPay, unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online prin card si lider pe piata locala in ceea ce priveste microplatile cu telefonul mobil.
Astfel, BileteAvion.ro estimeaza vanzari de 600.000 euro din introducerea acestei metode de plata, in sase luni.

BileteAvion.ro, unul dintre principalele site-uri de rezervari de bilete de avion de pe piata locala, prezent in Romania din anul 2003, prezinta utilizatorilor sai posibilitatea de a plati online cu cardul pentru cea mai mare varietate de bilete de avion pe toate companiile aeriene, atent selectionate si actualizate.

In acest sens, site-ul BileteAvion.ro si mobilPay estimeaza ca, odata cu implementarea solutiei de plata online cu cardul numarul biletelor de avion achizitionate lunar prin aceasta metoda de plata va ajunge la 500. Solutia de plata online prin card implementata de BileteAvion.ro se va reflecta si in valoarea tranzactiilor de pe site, acestea urmand sa ajunga, in sase luni, la 600.000 euro.

“In primul semestru al acestui an am atras peste 300 de comercianti care si-au implementat platforme de plati online, iar parteneriatul incheiat recent cu BileteAvion.ro reprezinta un plus adus turismului electronic local”, a declarat Antonio Eram, CEO Netopia.

Fiecare oferta prezentata pe BileteAvion.ro cuprinde atat tariful final, cu toate taxele incluse, cat si cele mai importante conditii ale tarifului, pentru ca utilizatorul sa stie daca oferta se potriveste nevoilor sale de calatorie.

“In ultima perioada am observat ca tot mai multi clienti doresc sa plateasca online cu cardul, aceasta fiind cea mai usoara metoda de a achizitiona bilete de avion si alte servicii turistice. De aceea, pentru a raspunde nevoilor utilizatorilor nostri, am luat decizia de a implementa solutia mobilPay”, a declarat Alexandru Pavel, CEO Terminal 1 Travel, agentia care administreaza site-ul www.BileteAvion.ro.

Potrivit lui Pavel, 55% dintre biletele cumparate de pe site sunt pentru vacante, in timp ce restul sunt pentru calatorii de afaceri. Clientii BileteAvion.ro au varsta cuprinsa intre 25 si 55 de ani, un venit mai mare de 400 de euro pe luna, studii superioare (in proportie de 70%) si provin din mediul urban.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri