In urma acestui parteneriat, clientii Grup West isi pot cumpara un autovehicul nou sau second-hand din gama BMW, Saab, Opel si Chevrolet, utilizand portofelele electronice de Bitcoin sau aplicatia mobilPay Wallet, folosind orice card Visa sau Mastercard. Acest lucru este posibil in showroom-urile grupului din Oradea, Arad si Satu Mare, prin intermediul aplicatiei mobilPOS, dezvoltata de NETOPIA Payments.

De asemenea, oradenii au de acum posibilitatea achitarii pachetelor de vacanta, a biletelor de avion si a altor servicii turistice, cu aplicatia mobilPay Wallet sau portofelele digitale de Bitcoin, in agentia de turism West Imperial Tours din Oradea, parte a grupului de firme Grup West.

„Prin acest parteneriat, clientii Grup West vor beneficia de o serie de metode de plata moderne, ancorate in lumea din ce in ce mai digitalizata in care traim, avand astfel posibilitatea sa o aleaga pe cea care li se potriveste cel mai bine. In plus, aplicatia mobilPOS le va facilita si eficientiza experienta de cumparare, indiferent ca vorbim de portofelul digital mobilPay Wallet sau de portofelele electronice de Bitcoin.”, declara Antonio Eram, CEO si Fondator al NETOPIA Payments.

Cum functioneaza aplicatia mobilPOS?

Aplicatia mobilPOS este o solutie digitala de incasare a platilor pentru produse sau servicii la casele de marcat, adresata oricarei afaceri de retail. mobilPOS accepta plata cu cardul prin intermediul telefonului mobil, cu portofelul digital mobilPay Wallet, dar si plata cu Bitcoin, utilizand portofelele electronice dedicate acestei criptomonede.

Eram, Netopia: Cautam...
Citeste si: Eram, Netopia: Cautam investitor, se schimba paradigmele in Silicon

Solutia nu presupune integrare cu software-ul caselor de marcat si necesita un nivel minim de echipare tehnica, fiind suficient un dispozitiv mobil (telefon sau tableta) cu sistem de operare Android.