Netopia mobilPay ofera comerciantilor posibilitatea de a accepta plati in Bitcoin

Netopia mobilPay, unul dintre cei mai mari procesatori de plati online cu cardul din Romania, anunta integrarea tranzactiilor cu Bitcoin, cea mai utilizata moneda virtuala descentralizata din lume. Astfel, peste 6.000 de comercianti parteneri mobilPay vor avea acces instant la procesarea Bitcoin, fara costuri suplimentare de dezvoltare.

Potrivit reprezentantilor mobilPay, compania va procesa Bitcoin in urma unui parteneriat incheiat cu BTCXChange.ro, platforma locala de tranzactionare a monedei virtuale, care numara, in prezent, peste 3.000 de utilizatori si care a tranzactionat, in 2014, plati Bitcoin in valoare de 2,5 milioane dolari.

„Potentialul Bitcoin, dar mai ales al tehnologiilor ce stau la baza lui, este fenomenal, fiind fundamentul urmatorului pas evolutiv in tot ce inseamna on-line, nu neaparat doar servicii de plata", considera Antonio Eram, CEO si Fondator Netopia mobilPay.

Principalul concurent al Netopia mobilPay este PayU, principalul procesator de plati din tara.

Citeste si:
Carrefour România implementează în premieră tehnologia blockchain
Carrefour România...
Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Setari Cookie-uri