M-a trimis un italian la Borgo Margherita, departe, pe Calea Vitan, dar nu in partea ei mai apropiata de centru, ci dincolo de Mihai Bravu.

Borgo Margherita e o pizzerie, in primul rand, insa ei isi spun Borgo Margherita pizzeria e ristorante, desi au doar pizza, paste si cateva salate. Italianul care m-a trimis pana acolo mi-a spus ca pizza si pastele sunt bune, ceea ce e adevarat. Au deschis in februarie 2016, un parteneriat intre o doamna bucuresteanca si un italian care nu vorbeste romaneste, si nicio alta limba in afara de a lui.

De aratat, Borgo Margherita arata exact ca in pozele pe care i le-am facut, nici mai frumoasa, nici mai urata. Sunt intr-o casa mica, intre un magazin cu materiale de constructie si o casa si mai mica. Au un singur salon, cu cateva mese, o mica terasa afara, acoperita, un cuptor mare cu lemne.

Si il mai au si pe Madalin, un chelner-bucatar fericit, care ne-a inseninat si noua ziua. La inceput am crezut ca face misto de noi, ca face teatru cu fericirea lui, insa ne-am dat seama ca era chiar fericit, fericit ca lucreaza la Borgo Margherita, fericit ca ne-am dus noi acolo, fericit ca era sambata, fericit ca traficul era inca intens pe Calea Vitan, chiar si cu o zi inainte de Anul Nou, fericit ca ne da pizza si doua feluri de paste...

Care pizza, cu forma aceea neobisnuita din poza, si care avea umplutura si in "codita", spre bucuria noastra, a fost foarte buna. Bune au fost si spaghetti carbonara si tagliatellele quattro fromaggi, ca altceva nu prea mai aveau, dupa cum am spus. Cafeaua asa si asa.

Si preturile sunt asa si asa, Madalin a fost fericit sa ne ia 133 de lei pe cele doua paste, pizza, doua cafele si doua ape.

Asadar, italienii spun ca la Borgo Margherita, acolo departe, in Calea Vitan, gasiti pizza si paste bune, ca la ei in Italia. Sunt bucuros, deci, sa transmit si eu informatia mai departe...

Sursa foto: George Butunoiu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri