Lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut, prezente in 23 de orase din Romania, angajeaza peste 450 de persoane pentru unitatile care se vor deschide pe parcursul anului 2016.

La KFC, cei interesati de un loc de munca in cadrul companiei pot opta fie pentru un post de casier, fie pentru un job in bucataria restaurantelor, in timp ce La Pizza Hut, locurile de munca pentru care candidatii isi pot depune CV-uri sunt cele de ospatar, casier sau bucatar.

Intre avantaje pe care angajatorii spun ca le ofera personalului se numara program de lucru flexibil si traininguri specializate. Noii angajati au acces atat la instruire practica in restaurant, realizata de experti, cat si la training-uri online, sub forma de cursuri si teste.

„Stim ca este greu pentru tinerii fara experienta sa isi gaseasca un loc de munca. De aceea, noi le oferim sansa de a lucra pentru un brand international alaturi de care au posibilitatea sa-si dezvolte o cariera. Angajatii KFC si Pizza Hut beneficiaza de training-uri dedicate si au sansa de a avansa rapid in cariera, intr-o echipa tanara, energica, pozitiva si ambitioasa. De asemenea, incepand cu luna februarie, am crescut salariile angajatilor cu o medie de 20% la nivel de restaurant”, a declarat Mark Hilton, franchise business consultant KFC si Pizza Hut Romania.

Cei interesati de un loc de munca la KFC sau Pizza Hut au posibilitatea de a obtine un post fara experienta prealabila, varsta minima pentru angajare fiind de 16 ani. Pe langa salariul de baza, angajatii celor doua lanturi de restaurante primesc bonuri de masa si bonusuri trimestriale, in functie de performante. De asemenea, se acorda cresteri salariale corelate cu vechimea acestora. Un alt beneficiu il constituie programul flexibil, pe care acestia il pot adapta in functie de necesitati. Ei pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau sase ore, fie pot lucra doar in weekend (vinerea, sambata si duminica).

In Romania, lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network si numara 58 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza si doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova.

Pizza Hut opereaza pe piata romaneasca din 1994 sub contract de masterfranciza acordat companiei American Restaurant System. Compania a venit in Romania in 1994, odata cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor, iar in prezent detine zece restaurante in Bucuresti, doua in Cluj si cate unul in Iasi, Constanta, Ploiesti, Timisoara, Brasov si Oradea.

Esti interesat de domeniul resurselor umane? Te invitam sa participi in cadrul conferintei HR 2.0: 2016 Mobilitatea si retentia in HR: cum sa iti faci angajatii fericiti?, eveniment aflat la editia a V-a, saptamana viitoare, joi, 17 martie.

Sursa foto: March Marcho, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri