Lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut deschid joi cate o unitate in cadrul centrului comercial Coresi Shopping Resort din Brasov, dupa o investitie totala de 770.000 euro.

Astfel, noul mall va gazdui primul restaurant Pizza Hut din Brasov si un nou restaurant KFC, al doilea din orasul situat in centrul tarii.

Restaurantul Pizza Hut are o suprafata de 220 metri patrati, la care se adauga o terasa de 74 metri patrati, si reprezinta o investitie de 420.000 euro. Prin deschiderea noului restaurant au fost create 35 locuri de munca. Noul restaurant KFC din Brasov, pentru deschiderea caruia au fost investiti 350.000 euro, are o suprafata de 130 metri patrati si 40 de angajati, relateaza Mediafax.

"Continuam sa dezvoltam retelele KFC si Pizza Hut in Romania, luand in considerare atat cererea consumatorilor cat si oportunitatile pe care le identificam. (...) Noul centru comercial Coresi Shopping Resort a creat o zona alternativa de shopping si relaxare in oras", a declarat Mark Hilton, CEO KFC & Pizza Hut Romania.

Odata cu inaugurarea celor doua restaurante, reteaua KFC in Romania ajunge la 53 de unitati, iar Pizza Hut atinge 15 restaurante in Bucuresti si marile orase.

Citeste si:
McDonald`s va mai deschide patru unitati in 2019. Afla unde
Restaurante noi: McDonald`s...

Mark Hilton mai administreaza pe piata locala si brandurile Paul, Cinnabon si Hard Rock Cafe.

Sursa foto: KFC.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
KFC inaugureaza primul restaurant din orasul Zalau