Foodpanda, una dintre principalele platforme online de comenzi de mancare din Romania, isi extinde prezenta pe piata din Romania prin lansarea serviciului in Brasov si Constanta, dupa o dezvoltare rapida in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi.

Platforma sustinuta de Rocket Internet, care se numara printre principalii incubatori de business-uri online din lume, a pus deja la dispozitia brasovenilor si constantenilor meniurile a peste 13 restaurante renumite. Pana la sfarsitul anului, numarul acestora la ajunge la 40, pentru fiecare dintre cele doua orase, potrivit oficialilor companiei.

“In ambele orase abia ne-am lansat, negociem pe ultima suta de metri cu toate restaurantele apreciate si recunoscute pentru mancarurile excelente din meniu. Obiectivul nostru este acelasi ca in fiecare oras cu prezenta foodpanda, sa atragem toate numele importante, recunoscute in randul consumatorilor si cu bucatarii de cea mai buna calitate”, declara Dan Macarie, Country Manager foodpanda Romania.

Consumatorii brasoveni pot comanda, printre altele, de la restaurante precum Sushi Ya sa Pizza Bella Napoli, iar cei din Constanta au la dispozitie Chopstix, Templul Soarelui sau Chinese Garden.

Foodpanda este prezenta in sase orase din Romania si colaboreaza, in prezent, cu aproximativ 200 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov si Constanta.

Citeste si:
Primarul Brasovului: Modul de administrare al Bucurestiului este...
Primarul Brasovului, George...

Alaturi de brandurile afiliate Hellofood si Delivery Club, unul dintre cei mai mari jucatori locali de pe piata ruseasca, Foodpanda opereaza in Singapore, India, Indonezia, Malaezia, Pakistan, Taiwan, Thailanda, Vietnam, Bangladesh, Ghana, Coasta de Fildes, Kenya, Rwanda, Maroc, Senegal, Nigeria, Uganda, Tanzania, Arabia Saudita, Iordania, Rusia, Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Mexic, Peru, Ungaria, Polonia, Ucraina, Romania, Bulgaria, Croatia, Slovacia, Cehia, Azerbaidjan, Liban, Algeria, Serbia, Kazahstan si Georgia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »Citeste si
Brasov: inca 19 milioane de euro pentru autobuzele si troleibuzele ELECTRICE
Setari Cookie-uri