Foodpanda, alaturi de brandul afiliat Hellofood, cea mai mare platforma de comenzi de mancare din lume, anunta achizitia Delivery Club, unul dintre cei mai mari jucatori locali de pe piata ruseasca de food delivery.

In urma achizitiei, foodpanda Rusia pune la dispozitia consumatorilor cea mai mare selectie de mancaruri din tara, cu acces la meniurile a peste 2500 de restaurante, de unde pot comanda atat online prin plaftorma web, cat si prin aplicatia de mobil foodpanda. Delivery Club este un business fondat in 2009, care activeaza doar pe teritoriul Rusiei, in 18 orase importante, in timp ce foodpanda este un serviciu global, activ in peste 40 de tari.

“Delivery Club este un jucator de cursa lunga pe piata ruseasca de food delivery, care a construit de-a lungul anilor o baza importanta de clienti, atat in randul restaurantelor cat si a consumatorilor. Suntem incantati sa anuntam parteneriatul cu Foodpanda, care ne va ajuta sa atingem un nou nivel al business-ului, sa crestem eforturile de marketing si sa fim recunoscuti ca cea mai user friendly platforma de food. Nu ne vom opri aici, ci vom continua sa crestem in Rusia alaturi de Foodpanda”, a declarat Anna Shkirina, managing director Delivery Club.

“Suntem fericiti sa anuntam ca dupa achizitia Delivery Club devenim cea mai puternica platforma de food ordering din Rusia, deservind clienti din toata regiunea CSI. Aceasta achizitie este in linie cu obiectivul nostru principal, de a deveni cea mai mare platforma online de comenzi de mancare in toate cele peste 40 de tari din lume in care suntem prezenti si de a furniza cea mai simpla metoda de a comanda mancare oriunde pe glob”, declara Ralf Wenzel, Global Managing Director Foodpanda.

Foodpanda este prezenta si in Romania si colaboreaza, in prezent, cu aproximativ 200 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi, fiind lider de piata pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mancare din tara noastra.

Foodpanda/hellofood opereaza in Singapore, India, Indonezia, Malaezia, Pakistan, Taiwan, Thailanda, Vietnam, Bangladesh, Ghana, Coasta de Fildes, Kenya, Rwanda, Maroc, Senegal, Nigeria, Uganda, Tanzania, Arabia Saudita, Iordania, Rusia, Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Mexic, Peru, Ungaria, Polonia, Ucraina, Romania, Bulgaria, Croatia, Slovacia, Cehia, Azerbaidjan, Liban, Algeria, Serbia, Kazahstan si Georgia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri