Grupul german Delivery Hero SE, una dintre cele mai mari platforme de comenzi si livrari de mancare la nivel global, prezent pe piata romaneasca prin operatiunile foodpanda, anunta achizitia integrala a hipMenu.

Odata cu aceasta tranzactie, grupul Delivery Hero, prin brandurile foodpanda si hipMenu, va oferi romanilor acces la cea mai mare varietate de restaurante in peste zece orase din tara si devine liderul incontestabil al pietei de comenzi online din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Oradea, Brasov si Iasi.

„Prin achizitia hipMenu, Delivery Hero isi consolideaza pozitia de lider de piata in Romania, si intareste clientilor sai promisiunea ca va continua sa ofere cele mai memorabile experiente de comenzi online de mancare.”, a declarat Gábor Szórád, CEO Delivery Hero pentru Europa Centrala si de Est.

Lansata in anul 2013, la Cluj-Napoca, platforma hipMenu.ro reuneste in prezent ofertele a peste 300 de restaurante din Cluj, Bucuresti, Oradea si Timisoara.

“Businessul hipMenu a inregistrat o evolutie rapida la nivel local si, prin asocierea cu Delivery Hero, va beneficia de resursele necesare pentru a-si continua dezvoltarea si consolidarea pozitiei de lider in orasele in care activeaza”, a declarat Dan Klausmeier, co-fondator hipMenu.

Ciprian Costa, co-fondator hipMenu, adauga: “Suntem incantati sa ne alaturam grupului Delivery Hero. Impreuna vom identifica noi oportunitati de crestere si inovatie pentru a continua sa oferim cele mai bune servicii atat clientilor hipMenu, cat si restaurantelor partenere”.

Compania foodpanda, parte a grupului Delivery Hero, prezenta pe piata romaneasca din 2013, este cea mai mare platforma de profil din Romania, colaborand cu peste 500 de restaurante din peste 10 orase din tara.

Potrivit reprezentantilor grupului, Delivery Hero va continua investitiile semnificative pe piata romaneasca, avand in plan extinderea afacerilor foodpanda si hipMenu la nivelul intregii tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri