Dino Parc Rasnov a inregistrat o crestere de 12,36% a cifrei de afaceri in 2017 fata de 2016, de la 9.881.144 lei la 11.102.560 lei. Cifra de afaceri s-a mentinut pe un trend ascendent si in primul trimestru al anului 2018 cu o valoare de 747.676,79 lei, in crestere fata de aceeasi perioada a anului anterior cand a inregistrat 636.049,28 lei.

"Comunitatea celor pasionati de dinozauri si de paleontologie se mareste pe zi ce trece, iar asta nu poate decat sa ne bucure. Iubitorii de dinozauri sunt de toate varstele, de la copii de 3 ani, pana la parinti si bunici, acesta fiind principalul motiv pentru reusita de a depasi un milion de vizitatori", a declarat managerul Dino Parc Rasnov, Adrian Apostu.

In ultimii ani, Dino Parc Rasnov a reprodus in marime naturala cel mai mare animal zburator (pterozaur) din lume, Hatzegopteryx Thambema, descoperit in Tara Hategului, care putea face inconjurul pamantului in zbor fara sa se opreasca. Mai mult, in cadrul parcului au fost deschise in acest an alte doua expozitii inedite, dedicate copiilor, dar si celor mari: expozitia educativa “Padurea Magica a Dinozaurilor”, care are ca tematica principala protejarea padurii si educarea celor mici cu privire la importanta arborilor in cadrul ecosistemului, dar si expozitia de jucarii de colectie, vechi de peste 100 de ani, lansata cu ocazia Zilei Internationale a Copiilor.

Expozitiile din cadrul Dino Parc Rasnov au fost realizate in parteneriat cu Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Universitatea Bucuresti, Institutul Geologic Roman, Muzeul National Secuiesc, Muzeul Judetean de Istorie Brasov si parteneri privati.

Dino Parc a atras aproape...
Citeste si: Dino Parc a atras aproape 20.000 de vizitatori in doua saptamani

Sursa foto: Facebook / Dino Parc Rasnov