Citeste si

Dar sa revenim la restaurant, pentru ca in afara de sefa, in rest lucrurile par sa stea bine la Karamna. I-am gasit cu GPS-ul in mana, desigur, pentru ca sunt departe, chiar vizavi de Biserica Dudesti si langa un alt restaurant cunoscut in zona, Da Giulio.

Casa in care sta Karamna pare sa fi fost facuta de curand, o constructie relativ usoara si rapida, sau poate ca au adaptat o casa veche, fara etaj, catre ce se vede in poza. Are un salon la parter si o marchiza complet inchisa, prin geamul careia se vede o gradina destul de mare, cu acareturi de terasa de vara in capat.

Karamna arata bine, chiar foarte bine daca e sa cantarim cu celelalte restaurante libaneze si arabesti din Bucuresti. Au gresie pe jos, mese cu fete de masa albe, impecabile, scaune comode. Ca si data trecuta, managerita antipatica nu m-a lasat sa fac poze, si nu cred ca patronul i-a spus sa interzica, ci imi inchipui ca a fost decizia ei ad-hoc, sa nu cumva sa piarda o ocazie de a fi scarboasa, daca ocazia apare...

Meniul e foarte lung la Karamna, bucatarie libaneza cu mai multe feluri decat in alte restaurante. Sunt bine descrise in meniu, cu produse, ingrediente si chiar poze. Eu am luat humus cu carne, fattoush si kafta, bunicele, insa nimic deosebit, sambousek si rulouri cu o pasta de branza fada, fara gust, orez galben cu stafide si migdale care nu a avut gust, nici acesta, si limba cu usturoi si lamaie, foarte buna, de departe cea mai buna mancare de pe masa mea.

Review George Butunoiu: Un...
Citeste si: Review George Butunoiu: Un restaurant traditional romanesc bine asezat

Preturile nu sunt mai mici la Karamna pentru ca sunt in Dudesti, insa curatenia si atentia pentru detalii, mai mare decat la celelalte restaurante libaneze si arabesti, restabileste echilibrul. Clienti destui, serviciul bun, cu un chelner si o chlnerita deschisi si placuti, de la natura.

Karamna e, asadar, un restaurant libanez de cartier curat si cu mancare rezonabila, pare sa aiba si succes, asa ca pentru cei care locuiesc sau lucreaza in Dudesti, si care sunt amatori de mancare libaneza si arabeasca, desigur, e o optiune naturala.

Sursa foto: George Butunoiu