1000 De Planuri este o companie ce produce si comercializeaza cutii cadou cu servicii, scopul principal al conceptului este promovarea serviciilor locale prin intermediul cutiilor cadou.

Compania a reusit astfel sa obtina cadoul ideal, complet si complex, care sa satisfaca pana si cele mai alese gusturi. Un cadou menit sa promoveze serviciile din tara noastra, sa elimine timpii de cautare prin magazine si sa ofere posibilitatea de a alege activitatea in functie de preferintele fiecarui consumator.
Prin intermediul cutiilor 1000 De Planuri, furnizorii de servicii au parte de vizibilitate la targuri si expozitii si sunt prezenti in magazinele partenere: Diverta, Bookcity Brasov, Bookcity Galati, Bookcity Timisoara dar si in benzinariile MOL. Totodata prin intermediul ofertelor pe care furnizorii le pun la dispozitie in cutiile cadou, castiga noi clienti, fara a fi nevoiti sa plateasca nimic.
Conceptul companiei are la baza 4 cutii cadou tematice cu servicii:
Cutia Gourmet - cine in doi https://1000deplanuri.ro/idei-cadouri/experiente-gourmet
Cutia Loisir - relaxare, activitati fizice, aventura si adrenalina, https://1000deplanuri.ro/idei-cadouri/loisir
Cutia Escapade - cazari pentru doua persoane https://1000deplanuri.ro/idei-cadouri/escapade
Cutia Unique - experientele unice https://1000deplanuri.ro/idei-cadouri/experiente-unique
Cutiile tematice reprezinta cea mai buna strategie de marketing si pentru companiile din Romania, care rasplatesc fidelitatea clientilor, angajatilor sau partenerilor de afaceri oferind cadouri. Se pot personaliza la cererea clientului si au valabilitate 1 an din momentul achizitiei.
1000 DE PLANURI este solutia ideala pentru oricine este in cautarea unui cadou, fie ca este vorba despre cadouri pentru aniversari, evenimente speciale precum sarbatorile de iarna, cadouri pentru nunta sau cununie, cadouri pentru angajati, sefi sau parteneri de afaceri.
Se pot achizitiona de pe www.1000deplanuri.ro, www.bookidz.ro, www.creativesc.ro, din magazinele Diverta, Bookcity Brasov, Bookcity Galati si Bookcity Timisoara sau din benzinariile MOL.

Citește și
Avertismentul meteorolgilor nu sună bine: 2020 va fi an de foc în România
Setari Cookie-uri