De 8 martie, sarbatorim femeile din viata noastra si cautam cadouri prin care sa le aratam afectiunea noastra. De la produse de frumusete, accesorii si experiente, sunt lucruri care se potrivesc pentru fiecare.

Daca esti in cautarea unor cadouri de 8 martie pentru femeile speciale din viata ta, avem noi cateva sugestii de produse pe care le poti comanda online.

Cadouri de 8 martie - bratari Pandora

Se spune ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, prin urmare, o bijuterie poate fi un cadou potrivit de 8 martie. Ai putea opta pentru o bratara cu talismane, tip Pandora, cu detalii argintii din aliaj/ sticla. Charm-urile pot fi adaugate sau scoase, in functie de cum iti doresti sa arate bratara. Astfel, ai putea sa o personalizezi cu charm-uri care sa aiba o semnificatie pentru ea sau pentru relatia voastra. O poti cumpara de aici.

Sau poti opta pentru o bratara Pandora simpla, eleganta, cu cristale foarte fine, care se potriveste oricarei tinute. Comanda bratara Pandora de aici.

Portofel pentru dame

Un alt posibil cadou de 8 martie ar putea fi un portofel Fossil. Pliabil, de piele, cu sistem de securitate RFID Emma, porfofelul are sloturi multiple pentru card si multiple compartimente pentru bancnote. Portofelul Fossil este un produs elegant si bine gandit in materie de practicabilitate. Este unul dintre cele mai populare portofele de pe eMAG si il comanzi de aici.

Bratara de fitness

Charge 3 este cea mai complexa si completa bratara de fitness de la Fitbit. Bratara inteligenta monitorizeaza peste 15 tipuri de exercitii si ofera o evidenta a numarului de calorii consumate in timpul antrenamentelor si a ritmului cardiac in repaus. Este rezistenta la apa pana la 50m. Bratara de fitness este cadoul perfect de 8 martie pentru femei, pentru ca poate fi folosita pentru a urmari calendarul ciclului menstrual si pot fi inregistrate direct in aplicatie si zilele fertile, printre alte simptome si trenduri comparate in timp. O poti cumpara de aici.

Cadou de 8 martie - agenda refolosibila

Stii ca una dintre femeile din viata ta este pasionata de agende si ar fi incantata sa primeasca o agenda unica de 8 martie? Atunci Zuriell Notebook poate fi cadoul perfect de 8 martie, intrucat redefineste conceptul de agenda. Un Moleskine de Romania, agendele Zuriell au un un design minimalist, imbracate in piele natural, iar partea cea mai buna este ca pot fi refolosite. Agenda are rezerve ce vin impreuna cu suruburi si cotor pe care posesoarea le poate arhiva. Cumpara agenda de aici.

Apa de Parfum Chanel No. 5

Daca vrei ca femeile din viata ta sa se simta vedete nu doar de 8 martie, poti opta pentru acest parfumul Chanel No. 5, cunoscut datorita multor celebritati care l-au purtat, printre care si Marlyn Monroe. Apa de parfum a fost creat de Ernest Beaux in anul 1921 si a devenit un simbol de bun gust si este in prezent unul dintre cele mai vandute parfumuri din intreaga lume, datorita calitatii sale si aromei unice. Il poti cumpara de aici.

Sursa foto: ArtFamily/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri