(P) Nunta de vis in centrul orasului

Situat in centrul orasului, Hotel Sheraton ofera acces la o gama diversificata de servicii astfel incat restaurantul, meniul, aranjamentele florale si multe alte aspecte de care trebuie sa te ocupi nu vor mai fi o problema.

Sheraton Bucuresti iti ofera 15% DISCOUNT la pachetul complet, daca alegi sa organizezi nunta in perioada IULIE- AUGUST 2019.

Programeaza o intalnire cu unul din managerii nostri de evenimente si planifica-ti nunta pana la ultimul detaliu. Oferta este valabila doar in luna mai.

Echipa de specialisti va intampina cu caldura si va recomanda cu multa rabdare, cele mai bune solutii pentru reusita evenimentului dumneavoastra. Pas cu pas, de la planificarea nuntii pana la alegerea meniului, a decoratiunilor sau a muzicii, intreaga echipa de organizare va lucra indeaproape cu dumneavoastra pentru a se asigura ca totul este meticulos planificat. Impresionati-va invitatii cu preparatele rafinate semnate de Chef Ashlie Dias, explorand alaturi de echipa noastra de consultanti toate ofertele speciale si alcatuindu-va propriul meniu personalizat.

Citește și
Cum se pregătesc miliardarii planetei pentru o nouă pandemie
Setari Cookie-uri