Femeile sunt pretentioase atunci cand vinde vorba de daruri si isi doresc de fiecare data sa fie surprinse cu lucruri inedite. Din aceasta cauza, in alegerea cadoului perfect trebuie sa tii de cont de varsta, personalitatea si dorintele lor. Si daca misiunea ar putea parea mai simpla in cazul persoanelor apropiate, nu uita sa treci pe lista si colegele de birou. Ne-am gandit ca in materie de cadouri corporate ai putea intampina provocari, asa ca iti oferim putina inspiratie in a gasi darurile ideale pentru orice ocazie.

Accesorii pentru birou

Produsele deosebite pentru birou sunt o alegere excelenta daca trebuie sa ii cumperi un cadou sefei sau colegelor tale. Un stilou elegant, o agenda mai speciala sau un suport pentru carti de vizita te poate salva din orice incurcatura. Daca relatia sociala iti permite si sunteti o gasca unita la serviciu, poti merge pe varianta unor daruri ceva mai amuzante. Un set de birou sub forma de mini-tastatura care sa includa cateva accesorii simpatice.

Accesorii de calatorie

Atunci cand le daruiesti ceva persoanelor cu care iti petreci timpul la birou, asigura-te ca nu transmiti un mesaj gresit. Cadourile neutre sunt intotdeauna o varianta sigura. Cu siguranta tuturor femeilor le place sa calatoreasca, asa ca nu vei da gres daca le vei oferi colegelor tale un glob sau o harta razuibila unde pot insemna locurile pe care le-au vizitat. Un incarcator solar portabil ori un cantar portabil pentru bagaje sunt la fel de potrivite, mai ales ca sezonul vacantelor aproape ca ne bate la usa.

Bijuterii

Unele dintre cadourile care nu se demodeaza niciodata sunt bijuteriile. Orice femeie este surprinsa de un accesoriu nou, asa ca sunt perfecte si pentru zona corporate. Cele mai potrivite sunt bratarile deoarece se gasesc intr-o varietate de forme si modele. Gasesti bratari de argint pentru femei aici cu ajutorul carora iti poti arata aprecierea si respectul fata de colegele de birou sau partenerele de afaceri.

Cadouri utile

Daca multe dintre colegele tale merg in delegatii sau calatorii de afaceri, orienteaza-te catre obiecte folositoare. Poti sa le oferi in dar o servieta office sau o baterie externa cu design atragator pentru atunci cand au nevoie permanenta de telefonul mobil. Si un suport de telefon pentru masina cu rotatie 360 va fi de apreciat, fiind util pentru a asculta muzica, pentru apeluri sau sistem GPS.

Gadget-uri

Stim cu totii ca femeile nu sunt pasionate de tehnologie, insa au nevoie de anumite lucruri ingenioase pentru activitatile lor. Asadar, chiar si pentru doamnele de la birou, un memory stick cu design elegant va fi un cadou special. Poti alege sa il impachetezi intr-o cutie draguta pentru si mai mult rafinament. De asemenea, o tastatura laser, un suport luminat sau un cablu power-share sunt potrivite pentru persoanele grabite, care lucreaza si in afara biroului.

Obiecte simbolice

Toate femeile isi doresc sa ii aiba aproape pe cei dragi chiar si la birou. O rama foto cu design elegant, decorata cu mici cristale este ideala pentru a aduce zambete pe chipul colegelor tale. De asemenea, produsele handmade sunt o optiune buna, cele mai spectaculoase fiind obiectele care includ pietre colorate, precum coliere sau bratari.

Cadouri haioase

Daca iti doresti ceva sofisticat si haios, iesi din rutina cu un obiect amuzant. In cazul in care la birou este o atmosfera relaxata, cu certitudine sunt acceptate si cadourile out of box. Iti propunem un calendar interactiv care isi schimba culoarea prin sensibilitatea la caldura. Atingand fiecare parte din calendar, vor fi descoperite detalii cu privire la un eveniment care a avut loc in acea zi. Este un mod distractiv de a invata putina istorie si un obiect interesant pentru a nota propriile memento-uri. Papusile Worry sunt cunoscute in intreaga lume pentru interesanta lor poveste care spune ca te scapa de griji. Sunt simpatice, haioase si potrivite pentru cei impovarati de sarcinile de natura profesionala.

Daca nu stii ce sa le oferi cadou colegelor, colaboratoarelor sau partenerelor de afaceri, inspira-te din ceea ce ti-am prezentat mai sus. Aceste obiecte pun accent pe latura profesionala si se potrivesc de minune tuturor femeilor indiferent de preferintele lor.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/assorted-gift-boxes-on-red-surface-1666065/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri