The Carnival, cel mai mare festival de street food si street art din Europa, care a avut loc la Romexpo in weekendul 6 si 8 septembrie, a adunat peste 100.000 de persoane. Oamenii au savurat zeci de mii de portii de mancare delicioasa si deserturi pregatite dupa sute de retete diferite din peste 10 bucatarii internationale. Atmosfera de festival a fost intretinuta cu zeci de ore de muzica live si de spectacole colorate de arta stradala.

The Carnival este o sarbatoare a gusturilor desavarsite. Gurmanzii au fost rasfatati cu zeci de mii de portii de mancare si deserturi pregatite dupa retete inedite provenite din peste 10 bucatarii internationale. Participantii la eveniment facut o calatorie culinara in jurul lumii, cu popas in bucataria italiana, spaniola, germana, mexicana, americana, romaneasca, indiana, japoneza sau columbiana. De asemenea, acestia s-au putut bucura de deserturi frantuzesti, belgiene sau thailandeze si de cocktail-uri racoritoare.

The Carnival a adus un suflu nou festivalurilor de street food din Romania. Este singurul eveniment de acest gen care reuseste sa combine varietatea mancarii stradale, aducand in acelasi loc si cele mai multe food truck-uri pe metrul patrat, cu un line-up format din peste 40 de artisti si cu o multime de momente de arta stradala sustinute de echipe de acrobati talentati din Romania. The Carnival a oferit o experienta pentru intreaga familie, oferind copiilor o zona speciala cu spatii de joaca, ateliere creative si animatori.

In cele trei zile de festival, pe cele patru scene au urcat unele dintre cele mai tari trupe de la noi si din strainatate precum: Subcarpati, Parazitii, Alternosfera, Cred Ca Sunt Extraterestru, E.M.I.L, Omul cu Sobolani, Sunnery James&Ryan Marciano, Peter Bjorn and John, Asian Dub Foundation Sound System Nouvelle Vague, Balthazar, Hindi Zahra, The Mono Jacks si Byron. In total, publicul s-a bucurat de nu mai putin de 27 ore de muzica live.

In 2020, The Carnival va avea doua editii, la Timisoara si Bucuresti. Evenimentul de la Timisoara este programat intre 22 si 24 mai la Muzeul Satului Banatean, iar festivalul de la Bucuresti va avea loc la Romexpo, in toamna.

Citeste si: Food truck-urile, o industrie de peste 15 milioane de euro. Festivalurile genereaza 95% din veniturile afacerilor

Sursa foto: The Carnival

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri