Gasirea cadourilor de Craciun poate fi o provocare, mai ales daca le-ai lasat pe ultima suta de metri. Un lucru este cert, Craciunul 2019 bate la usa, iar noi iti prezentam mai jos cateva sugestii si inspiratii de la Answear.ro astfel incat sa alegi cadourile potrivite pentru cei dragi, in functie de bugetul pe care il poti aloca pentru fiecare.

Echipa Answear.ro a realizat o selectie de articole vestimentare si accesorii de pana la 100 lei, 200 lei, 300 lei, precum si idei pentru cadouri premium.

Cadouri de Craciun pentru EA de pana la 100 lei

Poti surprinde placut si cu un buget mai mic. Uneori, un lucru mic este suficient pentru a aduce bucurie unei persoane dragi. Pentru Sarbatorile din 2019, merita sa cauti accesorii la moda care sunt promovate de trendsetteri. O carcasa de telefon draguta, agrafe de par cu diverse aplicatii din perle si strasuri stralucitoare, bijuterii sau o esarfa versatila, care se poate lega in jurul gatului, dar care se poate purta si ca accesoriu in par, toate acestea pot fi cadouri grozave.

Cadouri de pana la 200 lei

Daca esti in cautarea unui cadou de Craciun pentru o femeie care urmareste tendintele in moda, atunci concentreaza-te pe accesorii care o vor incanta printr-un design actual. Ofera-i o esarfa cu un imprimeu fantezist, un set de bijuterii din zirconiu sau o geanta cu lant eleganta (pontul nostru: imitatia pielii de aligator este cea mai populara tendinta din aceasta iarna).

Cadouri de Craciun pana la 300 lei

Cauti un cadou clasic de foarte buna calitate? Portofelele, manusile sau curelele din piele cu o catarama evidentiata vor satisface cerintele unui cadou calitativ si util in acelasi timp. In aceasta categorie de pret iti poti permite deja marci cunoscute si respectate, dorite de toti iubitorii de moda si stil.

Cadouri premium de peste 300 lei

Orice femeie iti doreste sa se simta speciala. Indeplineste-i visul in acest Craciun – cadourile de la marcile premium recunoscute sunt o investitie grozava. Cadourile clasice includ genti si portofele din piele, esarfe, bijuterii si chiar si seturi de lenjerie sau pijama (daca este vorba de sotia sau iubita ta).

Cadouri de Craciun de pana la 100 lei pentru EL

Daca esti in cautarea unui cadou ieftin, investeste intr-un gadget care ii va fi util unui barbat in diferite momente. Poate fi un cadou asociat cu moda, cum ar fi o cravata sau papion, un set practic si decorativ de lumanari parfumate, carti de joc sau un set elegant de accesorii pentru un fan al vinurilor si alte bauturi alcoolice.

Cadouri de pana la 200 lei

Daca persoana in cauza iubeste obiectele de calitate superioara, cu o linie clasica atemporala, nu ezita – investeste in accesorii din piele: un portofel minimalist, manusi sau curea. Desi aceste accesorii pot parea banale pentru unii, nu uita ca un sustinator al elegantei masculine va aprecia un cadou mic, dar frumos si calitativ.

Cadouri de pana la 300 lei

Ai foarte multe optiuni in acest buget. Atunci cand alegi un cadou, ghideaza-te dupa gusturile, hobby-urile si caracterul persoanei. Daca barbatului pentru care cauti cadou ii place sa petreaca timpul in mod activ, ofera-i un cadou in spirit sportiv. Poate fi un rucsac sau o geanta care va fi utila in drumul catre sala. Sau o caciula groasa de iarna si manusi solide, perfecte pentru schi sau mers la munte. Un fan al modei streetstyle se va bucura de un tricou, sapca sau alte haine de la un brand de top, recunoscut pentru stilul nonconformist.

Cadouri premium de peste 300 lei

Vrei ceva mai mult? In acest caz, nu trebuie sa existe niciun compromis legat de buget – alege cadoul de la un brand premium de renume. Ai multe optiuni si totul depinde de cat esti dispusa sa cheltui. Poti alege o esarfa, un ceas atragator sau o geanta/borseta din piele. Daca nu este adeptul accesoriilor, alege-i un cadou de iarna clasic, adica un pulover. Fii cu ochii pe cele de buna calitate si incanta-l cu un design original.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri