Transportul aerian devine din ce in ce mai folosit, ceea ce face ca ofertele companiilor aeriene sa se diversifice pentru a valorifica potentialul calatorilor romani. In anul 2020 sunt 19 destinatii noi catre care romanii pot zbura direct, beneficiind de tarife reduse si orare de zbor convenabile, potrivit momondo.ro.

Operatorii low cost isi continua expansiunea in tara noastra, adaugand destinatii noi sau crescand frecventa zborurilor catre destinatiile existente prin achizitia de noi aeronave sau relocarea lor in bazele din Romania.

Rute noi cu plecare din Bucuresti

Compania aeriana Orasul de plecare Destinatia Lansarea rutei
Blue Air Bucuresti Munchen 15 iunie 2020
Wizz Air Bucuresti Lyon 2 iunie 2020
Wizz Air Bucuresti Praga 1 iulie 2020
Wizz Air Bucuresti Sevilla 4 iulie 2020
Rynair Bucuresti Kavala 6 iunie 2020
Eurowings Bucuresti Stuttgart 21 mai 2020

Compania romaneasca Blue Air a anuntat primul zbor catre Munchen pe 15 iunie, la scurt timp dupa introducerea zborului Eurowings catre Stuttgart (21 mai).

Cei care prefera destinatii cu temperaturi mai ridicate se vor bucura de adaugarea rutei catre Kavala, zborul fiind operat de Ryanair si va functiona doar in perioada 6 Iunie - 26 septembrie.

Compania Wizz Air a anuntat inca 3 rute cu plecare din Bucuresti si anume: Lyon (incepand cu 2 iunie), Praga (incepand cu 1 iulie) si Sevilla (incepand cu 4 iulie).

Rute noi cu plecare din Iasi

Compania aeriana Orasul de plecare Destinatia Lansarea rutei
Blue Air Iasi Verona 16 iunie 2020
Wizz Air Iasi Barcelona 1 august 2020
Wizz Air Iasi Bari 1 august 2020
Wizz Air Iasi Torino 1 august 2020
Wizz Air Iasi Berlin 2 august 2020
Wizz Air Iasi Londra (Southend) 2 august 2020
Wizz Air Iasi Verona 3 august 2020

Oferta de zboruri cu plecare din Iasi s-a imbogatit constant in ultimii ani si se pare ca acest trend nu se va opri nici in acest an. Cele mai multe destinatii noi au fost anuntate de catre compania Wizz Air, care a programat deja inca 6 rute incepand cu vara 2020. Se va zbura mai mult catre orasele din Italia, prin deschiderea curselor catre Bari, Torino (1 august) si Verona (3 august), iar Barcelona (1 august), Berlin si Londra (2 august) completeaza lista de oferte noi a companiei.

Tot catre Verona va zbura si Blue Air incepand cu 16 iunie, iar din aceasta concurenta a operatorilor de zbor vor avea de castigat in special calatorii, beneficiind de orare de zbor diferite si preturi mai atractive.

Rute noi cu plecare din Bacau

Compania aeriana Orasul de plecare Destinatia Lansarea rutei
Blue Air Bacau Atena 15 iunie 2020
Blue Air Bacau Birmingham 15 iunie 2020
Blue Air Bacau Copenhaga 15 iunie 2020
Blue Air Bacau Larnaca 15 iunie 2020
Blue Air Bacau Oslo 15 iunie 2020
Blue Air Bacau Stuttgart 15 iunie 2020

Zona Moldovei se dezvolta din punctul de vedere al traficului aerian si prin cursele noi care vor pleca din Bacau. Compania romaneasca Blue Air a anuntat inceperea zborurilor catre 6 noi destinatii, incepand cu vara acestui an: din 15 iunie calatorii vor putea zbura din Bacau catre Atena, Birmingham, Copenhaga, Larnaca, Oslo sau Stuttgart.

Rute noi cu plecare din Cluj-Napoca

Compania aeriana Orasul de plecare Destinatia Lansarea rutei
Rynair Cluj- Napoca Londra (Stansted) 2 aprilie 2020

In ceea ce priveste rutele noi din Cluj-Napoca, in acest moment doar Ryanair a anuntat deschiderea curselor catre Londra (Stansted) incepand cu 2 aprilie 2020.

Marile capitale europene raman fruntase in topul preferintelor romanilor, care aleg sa isi petreaca vacantele pe pamanturile Romei, Londrei sau Barcelonei mai mult decat in oricare alt colt de lume.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri