Muzeele din România pun la dispoziţie tururi virtuale cu ajutorul realităţii augmentate şi al imaginilor panoramice, a anunţat Ministerul Culturii, într-o postare pe Facebook. Vezi lista completă.

Iată ista muzeelor cu tururi virtuale poate fi accesată la http://www.cimec.ro/muzee/muzee-cu-tur-virtual.html.

Printre instituţiile muzeale din Capitală care oferă tururi virtuale se regăsesc Muzeul Naţional de Istorie a României; Muzeul Naţional Filatelic; Muzeul Naţional al Ţăranului Român; Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti"; Muzeul Naţional de Artă al României; Muzeul Colecţiilor de Artă; Muzeul Naţional Cotroceni; Muzeul Municipiului Bucureşti; Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa; Muzeul Naţional de Artă Contemporană, scrie Agerpres.

De asemenea, pot fi vizitate virtual Muzeul Căilor Ferate Române; Grădina Botanică "Dimitrie Brândză"; Muzeul Naţional al Literaturii Române; Muzeul Aviaţiei; Muzeul Naţional "George Enescu", Observatorul Astronomic, Institutul Astronomic al Academiei Române; Centrul de Cultură "Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului"; Palatul Voievodal Curtea Veche; Muzeul Curtea Veche; Muzeul Naţional Tehnic "Prof. ing. Dimitrie Leonida"; Centrul Expoziţional Documentar al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu"; Muzeul Băncii Naţionale a României.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri