Moda pentru haine și încălțăminte a fost întotdeauna colorată și flexibilă, schimbându-se în funcție de tendințe și nevoi aproape în fiecare sezon.

Cerințele femeilor moderne sunt foarte diverse iar garderoba fiecăreia tânjește după o pereche nouă de pantofi damă. Așadar, în primăvară anului 2020 vom avea de unde alege deoarece designerii au fost darnici cu noi, bucurându-ne cu modele noi și frumoase de pantofi damă eleganți cât și casual.

Pantofi cu toc înalt

Pantofi damă eleganți cu toc înalt – este exact ceea ce ai nevoie dacă te simți o femeie îndrăzneață și ambițioasă. Într-o pereche de pantofi cu toc mersul tău va fi mai seducător și mai grațios, din acest motiv majoritatea fetelor preferă modelele de primăvară de pantofi cu toc înalt. Nu în ultimul rând un pantof cu toc alungește vizual picioarele, făcându-le mai subțiri.

Pantofi cu talpă joasă

Tocurile joase pentru pantofii de primăvară sunt destinate în principal purtării de zi cu zi și vor fi apreciate de acele femei care duc un stil de viață activ și care se mișcă mult în timpul zilei. Astfel de modele sunt convenabile și confortabile, dar acest lucru nu scade din meritele lor, din contra. Datorită muncii designerilor, talpă joasă a pantofilor arată incredibil de relevant și elegant, iar varietatea de finisaje și culori vibrante va permite oricărei fete aleagă o pereche decentă de pantofi pentru orice ocazie.

Pantofi cu toc pătrat și șireturi

Acești pantofi își păstrează perfect formă datorită faptului părțile laterale sunt conectate la partea principala cu o singură cusătură. Pantofii cu toc pătrat îți susțin confortabil piciorul și te fac vizual mai înalta. Primăvară această se poartă pantofii cu șireturi care pot avea un aspect lăcuit sau catifelat și arată extrem de bine cu o pereche de blugi sau alt tip de pantaloni eleganți. Acest model de încălțăminte a fost adoptat din garderoba bărbaților, dar acest lucru nu le împiedică sublinieze perfect aspectul original și uneori, dimpotrivă, creeze o imagine feminină sofisticată.

Stiliștii recomandă:

Indiferent ce model ai alege, ce contează cu adevărat e te simți comod și liber. Personalitatea fiecăruia depinde foarte mult de o pereche de pantofi șic, și nu este deloc surprinzător faptul alegerea pentru sezonul acesta implică o varietate mare de culori, modele și forme, mereu inspirate și variate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri