Primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, anunţă că spectacolele transmise online de către teatrele din subordinea Primăriei Capitalei au avut un succes deosebit în ultimele săptămâni, fiind vizionate de în jur de 4 milioane de oameni atât din ţară, cât şi din întreaga lume.

"Spectacolele online oferite de Primăria Capitalei prin intermediul teatrelor din subordine au avut un succes deosebit. În jur de patru milioane de oameni, atât din ţară cât şi din întreaga lume (Europa, Statele Unite ale Americii, Canada şi Australia) au vizionat programele adresate tuturor categoriilor de vârstă. În următoarea perioadă, teatrele bucureştene vor oferi în continuare mijloace alternative de petrecere a timpului liber", a scris primarul Gabriela Firea sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Ea a a prezentat şi lista completă a spectacolelor şi programelor care vor fi prezentate în următoarele două săptămâni de către Teatrul Ion Creangă, Opera Comică pentru Copii, Teatrul de Animaţie Ţăndărică, Teatru Municipal Bulandra, Teatrul Odeon, Teatrul Mic, Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, Teatrul de Revistă 'Constantin Tănase', Teatrul Masca, Teatrul Tineretului Metropolis, Teatrul Dramaturgilor Români şi Teatrul 'Stela Popescu'.

Sursa foto: Facebook Gabriela Firea


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Regina Elisabeta a II-a sărbătoreşte ieşirea din izolare printr-o plimbare
Setari Cookie-uri