Se redeschide unul dintre cele mai importante cinematografe bucureștene. Proiecțiile se reiau în curtea Institutului Francez

Elvira Popescu, unul dintre cele mai importante cinematografe din București, se deschide la finalul acestei săptămâni. Astfel, sâmbăta, 13 iunie, la exact trei luni după închiderea temporară a cinematografului, proiecțiile se reiau în curtea Institutului Francez.

Filmul care marchează redeschiderea programului este Les Parapluies de Cherbourg. Un musical clasic, de neuitat, semnat de Jacques Demy și recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de la Cannes în 1964.

Cu această ocazie, o veți putea revedea pe marea actriţă Catherine Deneuve, la doar 20 de ani, în primul rol major al carierei sale.

Biletele sunt disponibile aici: https://bit.ly/neREvedemlafilm, însă numărul acestora este limitat pentru a respecta distanțarea socială.

O altă importantă insituție culturală bucureșteană, Teatrul Național București, a anunțat zilele trecute că îsi va relua activitatea începând din 15 iunie. Pentru început, spectacolele revin la Amfiteatru TNB, aflat deasupra teatrului.

Citeste si:
Happy Cinema, platformă online unde va difuza premierele anulate de...
Lanțul de cinematografe Happy...

Amfiteatrul îndeplinește condițiile de siguranță a spectatorilor și artiștilor pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții de siguranță, conform normelor de prevenire a răspândirii Covid 19.

În această primă etapă de reluare a spectacolelor, pentru a respecta cu strictețe recomandările de distanțare socială, din cele 300 de locuri ale Amfiteatrului, sunt oferite spre vânzare publicului doar 60.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
ZERO interes pentru cultura! Teatru National Bucuresti, ultima victima
Setari Cookie-uri