Dintre artiștii care vor urca pe scena în aer liber în perioada iunie-august fac parte: Horatiu Mălăele, Cosmin Nedelcu – Micutzu, Bordea, Bogdan Mălăele, Vlad Grigorescu, George Tănase, Radu Bucălae, Mukinka, George Adrian, Mane Voicu, Elena Voineag, Teodora Nedelcu, Nelu Cortea, Cristina Strecopîtov, potrivit unui comunicat de presă.

Printre spectacolele susținute in aer liber se numără: „Sunt un orb”, „Niște oameni.la terasă”, „Audio Pandemonium”, „Open Mic”, „Magic Fairytale”, „Best of Vlad Grigorescu” etc.

Toate evenimentele organizate la terasa Hop Garden respectă regulile de distanțare socială impuse de autorități. Localul asigură igiena tuturor spațiilor interioare și exterioare și respectă în totalitate ultimele norme și proceduri legale, pentru ca personalul, invitații și clienții să fie in deplină siguranță.

Hop Garden este o berărie lansată în 2018 și parte din complexul de agrement specializat în organizarea evenimentelor Magic Park by Hop Garden, alaturi de Magic Ballroom si Magic Bistro. Localul este singurul spațiu al grupului situat în Splaiul Unirii, nr. 225. Berăria are o capacitate de 200 de locuri și o terasa de 400 de locuri.

Sursa foto: Hop Garden