Bucurestenii vor putea petrece de Revelion la spectacolele organizate in aer liber, gratuit, daca nu si-au rezervat deja loc la Vanghelion sau la petrecerile exclusivite de la Palatul Parlamentului sau de la Opera, Capitala intampinand noul an cu o ofera de distractie pentru toate buzunarele, scrie Mediafax.

Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza "Revelionul incendiar" in Piata Constitutiei, un eveniment care are deja o traditie de sase ani. Acesta va aduce in fata bucurestenilor peste 130 de artisti, intre care Mandinga, Connect-R, Vunk, Loredana si Smiley.

Pentru spectacol au fost pregatite o scena de 280 de metri patrati, 200 de lumini inteligente si 250 de metri patrati de ecrane cu led. Astfel, 20 de tiruri incarcate cu echipament tehnic necesar organizarii scenei au traversat, timp de 10 zile, Capitala.

Seara va fi deschisa de trupa de percutionisti Barbarossa, care vor prezenta in premiera un spectacol plin de suspans, de dans si jonglerii cu torte aprinse. Pana spre miezul noptii, publicul din Piata Constitutiei va putea urmari recitaluri live ale unor artisti si trupe precum Mandinga, Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana si Voltaj.

Aproape de miezul noptii, What's Up feat. DeMoga Music, impreuna cu noile nume ale muzicii autohtone - Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko, Lally -, vor crea un moment unic, acompaniati de un numar impresionant de percutionisti, pe acordurile melodiei "La multi ani". Dupa trecerea in noul an, amfitronii serii vor fi Smiley&Friends (CRBL, Alex Velea si Andreea Banica).

Momentul trecerii in 2014 va fi marcat de un spectacol de artificii pentru care vor fi folosite peste 20 de tone de materiale pirotehnice care au fost special importate pentru acest eveniment din Italia, Spania, Germania, Marea Britanie si China. Pentru spectacolul de artificii, iluminatul exterior al cladirii Palatului Parlamentului va fi intrerupt.

Totodata, organizatorii vor sa realizeze cea mai mare poza de grup la Revelionul Bucurestiului, la petrecere fiind asteptati peste 40.000 de spectatori.

In Piata Constitutiei, Revelionul Capitalei va incepe marti, de la ora 20.00, cei care vor dori sa participe avand accesul gratuit.

In Piata Revolutiei are loc petrecerea organizata de ProTV si ProFM, "SuperVelionul", unde vor canta Mandinga, Voltaj, Sore, Smiley, Cabron, Loredana, dar si concurentii emisiunii "Vocea Romaniei", iar gazda va fi George Vintila. Evenimentul, cu acces gratuit, va incepe la ora 20.00.

Un alt loc unde bucurestenii vor putea petrece in aer liber este in Parcul Titan, la spectacolul organizat de Primaria Sectorului 3, de la ora 19.00. Pe aceasta scena, vor canta Ceata lui Vurtejanu, Annes, Taxi, Proconsul, Mihai Margineanu, ROA, Anda Adam, Bere Gratis, Puya si Hara. Ultimii care vor intretine atmosfera, incepand cu ora 23.50 pana la 1.30, vor fi Antonia si Vunk. Accesul publicului este gratuit si se va face din strada Liviu Rebreanu.

O alta petrecere de Revelion traditionala deja pentru bucuresteni este "Vanghelionul" de la Romexpo. Aflat la cea de-a 11-a editie, evenimentul ii aduce pe scena in acest an, alaturi de artisti romani, pe cantaretii Paul Anka si Amr Diab.

La petrecere sunt asteptate aproximativ 6.000 de persoane, care au platit 100 de lei pentru un bilet. Meniul include produse traditionale si din bucataria internationala, fiind compus din patru feluri.

In Sectorul 6 al Capitalei, primaria organizeaza, de la ora 20.00, o petrecere intr-un cort incalzit, amplasat pe strada Brasov nr. 21A, in spatele Patinoarului Drumul Taberei. Participantii, care au dat 150 de lei pentru un bilet, se vor bucura de un meniu traditional si de concerte, sustinute, printre altii, de Pepe, Mandinga, Raoul, Ionut Dolanescu si Nelu Ploiesteanu. Capacitatea cortului este de 1.700 de persoane.

In alta nota, la Palatul Parlamentului va avea loc o petrecere de Revelion in stil "Marele Gatsby". Organizatorii intentioneaza recrearea atmosferei anilor '20, intr-o poveste captivanta, mistica si stralucitoare a epocii jazz-ului. Printre artistii care vor contribui la acest deziderat vor fi Loredana, Horia Brenciu, Jezebel si trupa Iuno Dance.

Dress-code-ul este Black Tie, iar preturile pentru participare au pornit de la 100 de euro, pachetul VIP costand 300 de euro. La acest eveniment sunt asteptate 1.500 de persoane.

Cei care aleg sa participe la aceasta petrecere vor avea in meniu de la preparate traditionale, pana la specialitati ca fazani umpluti cu stafide si orez, purcei de lapte afumati, preparate din fructe de mare, bufet sushi sau bufet de branzeturi.

La Opera Nationala Bucuresti (ONB), va incepe, la ora 18.00, "Maratonul Revelionului". Pentru al saptelea an consecutiv, spectatorii se vor bucura de o seara speciala, imbinand muzica clasica, o reprezentatie artistica de calitate, o distributie de exceptie, urmate - pentru cei care aleg sa isi petreaca noaptea de Revelion la ONB - de tombola, cina festiva, foc de artificii si alte surprize.

Si in acest an spectacolul propus publicului este celebra opereta compusa de Johann Strauss - fiul, "Liliacul". Productia (scenografie si regie) apartine celebrului teatru liric londonez Covent Garden, iar din distributie vor face parte artistii: Marian Pop (artist invitat), Crina Zancu, Petre Burca (artist invitat), Mihaela Ispan, Lucian Corchis, Stefan Popov (artist invitat), Vasile Chisiu, Veronica Anusca, Valentina Tudose. Momentele de balet vor fi interpretate de : Monica Petrica, Mariya Lozanova, Shuhey Yoshida. Solistii vocali, balerinii, orchestra si corul ONB - coordonat de maestrul Stelian Olariu - vor evolua sub bagheta dirijorului Vlad Conta. Pe langa artistii mentionati, la fel ca in fiecare an, o serie de invitati surpriza vor participa la "Balul printului Orlofsky" din actul al II-lea.

Pretul pentru participarea la intregul eveniment este de 420 de lei, la care se adauga costul tombolei (10 lei) si pretul biletului la spectacol, in functie de categoria de loc aleasa.

O alta petrecere organizata in Bucuresti este Revelionul Diamonds & Pearls, la Palatul Ghika, acolo unde spectacolul va fi gazduit de MC Mike Diamondz si animata de show-urile live Crush & Alexandra Ungureanu, No Stress Cover Band, DJ & Sax.

Bilete pentru aceasta petrecere au preturi intre 374 de lei si 770 de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri