Unul dintre cele mai palpitante proiecte din viața ta, mobilarea casei, poate să fie stresant din cauza planificării bugetului. Cu atât de multe opțiuni, este greu să știi cum să îl ajustezi astfel încât să nu te îndatorezi. Cu toate acestea, sunt anumite piese de mobilier în care trebuie să investești ca să te simți confortabil.

Ți-am pregătit o lista de exemple de piese de mobilier unde calitatea trebuie să primeze.

Patul
Modul în care te simți în general îți poate afecta starea de spirit, productivitatea și relațiile cu cei din jurul tău. Dacă ești odihnit, poți să faci fata mult mai multor provocări față de momentele în care nu dormi bine. Patul este cel care contribuie la odihna ta cel mai mult, deci este una dintre piesele de mobilier căreia să-i acorzi prioritate când îți mobilezi casa.

Nu trebuie să dai o avere pe acesta, poți să alegi dintre modelele de paturi de dormitor ieftine, dar este important să ții cont de câteva aspecte. În primul rând, să fie un pat destul de mare astfel încât să îți permită să îți întinzi picioarele și să mai rămână ceva loc. În al doilea rand, adaptează-te la dimensiunile camerei. Ia unul cu cadru mai mare dacă dispui de spațiu și unul cu cadru îngust dacă nu-l ai la dispoziție.

Mobila de bucătărie
Bucătăria este inima casei, cea în care petreci timp de calitate cu familia fie dimineața înainte ca toți membrii să plece fie la serviciu, fie la scoală, după caz, sau seara atunci când pregătiți cina și vă povestiți ce-ați mai făcut pe timpul zilei.

Pentru că-ți schimbi mobila de bucătărie mai rar decât orice alta piesa de mobilier din casa, gândește-te ce nevoi și ce funcționalități ai și cumpără una atât mulțumitoare din punct de vedere estetic, dar și din materiale de buna calitate care să îți garanteze că nu va trebui să o schimbi în următorii zece ani.

Fie că o realizezi la comanda, fie că iei una gata de asamblat, investește în bucătărie pentru că merită pe termen lung.

Mobila pentru terasă
Terasa nu este o necesitate, dar mai degrabă acea parte a casei care te ajută să te deconectezi de grijile de peste zi și să te relaxezi cu o carte bună, sau pur și simplu, să te bucuri de puțin aer curat.

Mobila de terasă ar trebui să fie impermeabilă, să nu te îngrijorezi dacă o lași și pe timpul iernii afară. Răsfață-te cu câteva scaune confortabile, o măsuță si o umbrelă.

Scaun de birou
Munca la birou de acasă a devenit o normalitate în prima jumătate a anului și se pare ca se prelungește pe termen nedeterminat. Deoarece biroul este, fără doar și poate, locul unde îți petreci majoritatea timpului, investește atât într-un birou de bună calitate, dar și într-un scaun confortabil, ergonomic, care să te ajute să îți menții postura corectă și să nu-ți afecteze spatele.

Desigur, poți să îți faci propria ta listă, dar somnul și odihna sunt absolut esențiale pentru sănătate, iar scaunul de birou este un must have în materie de mobilier de calitate.

Sursă foto: https://unsplash.com/photos/M8iGdeTSOkg

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri