Suntem în plină vară, cinematografele se pregătesc să primească noi titluri interesante, cu siguranță sunt destul de mulți cei care-și doresc să meargă la cinematograf să vadă un film bun, așa că, sper eu, lista de jos să vă inspire.

Black Widow - Văduva Neagră

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului este Black Widow, cu Scarlett Johansson în rolul Natashei Romanoff.

Este unul din titlurile de bază ale noii ere MCU și va fi primul film în care acțiunea se va concentra pe povestea Văduvei Negre, expertă în spionaj, arte marțiale, asasin de profesie și unul dintre cele mai îndrăgite personaje din vechea era MCU, când și-a făcut apariția în filmele Iron Man, Captain America și seria Avengers.

Filmul va fi lansat oficial în cinematografele din Marea Britanie și Irlanda pe 7 iulie, 8 iulie în Australia și 9 iulie în SUA și Canada.

Stillwater

Matt Damon apare în 2021 în Stillwater, un thriller dramatic, povestea unui tată care merge în sudul Franței pentru a se lupta pentru libertatea fiicei sale, după ce aceasta este acuzată de uciderea iubitei sale, deși relația dintre Bill Baker, un muncitor în domeniul petrolier, și fiica sa nu mai este deloc una apropiată.

Filmul este programat pentru lansare în cinematografe pe 29 iulie în Australia și Noua Zeelandă și pe 30 iulie în SUA, Canada și Marea Britanie.

The Green Knight

Este o poveste fantastică de aventuri, bazată pe legendele din jurul poveștii regelui Arthur. Filmul spune povestea lui Sir Gawain, jucat de Dev Patel, nepotul încăpățânat al regelui Arthur care se pornește într-o aventură ce are ca scop confruntarea cu o creatură gigant, care are forma unui copac.

Filmul fusese inițial programat pentru primăvara lui 2020, dar din cauza pandemiei a fost amânat. The Green Knight este programat pentru data de 30 iulie, când își va face debutul în cinematografele americane. Este foarte posibil ca în cinematografele de la noi să apară în luna august.

Snake Eyes

La prima vedere, Snake Eyes este recomandat ca un film cu supereroi, care îl are în rolul principal pe Henry Golding, cel care va da viață personajului Snake Eyes, povestea filmului concentrându-se pe evenimente care au loc înainte ca acesta să devină un recrut în G.I. Joe.

Este un film care promite multă acțiune, cu multe scene de luptă, nu lipsesc săbiile și artele marțiale.

Filmul debutează pe data de 22 iulie în Australia și Hong Kong, 23 iulie în SUA, iar în cinematografele din Europa ar putea fi lansat mai târziu, în luna august chiar.

How It Ends

Este un film despre ultima zi a omenirii, înainte ca planeta să fie lovită de un asteroid. Deși ne-am aștepta la un film tensionat, la un thriller, dar este o comedie dramatică.

Liza (Zoe Lister-Jones) se angajează într-o aventură hilară, prin Los Angeles, încercând să se distreze la maximum în ultimele momente înainte de apocalipsă.

Filmul este programat să debuteze pe marile ecrane din SUA pe 20 iulie.

Space Jam: A New Legacy

Da, este o continuare a celebrului Space Jam din anul 1996, în care cele mai îndrăgite personaje de la Looney Toons, printre care Bugs Bunny, Daffy Duck sau Porky Pig, au jucat basket alături de Michael Jordan împotriva extratereștrilor pentru a salva Pâmântul.

De această dată i-a venit rândul lui LeBron James, un alt superstar NBA să facă echipă cu îndrăgitele personaje de desene animate.

Filmul va debuta pe data de 16 iulie în SUA, Canada, Marea Britanie și Irlanda.

Night of the Kings

Este un film în care un tânăr și proaspăt condamnat ajunge într-o închisoare neobișnuită din Coasta de Fildeș. Aceasta este singura închisoare din lume unde deținuții sunt cei care legea. Liderul deținuților îl pune la test pe cel mai nou „oaspete”, cerându-i să-i distreze o noapte întreagă pe toți ceilalți deținuți spunându-le o poveste, altfel va fi ucis.

Deși povestea tânărului pare să înceapă ca o biografie personală, evenimentele povestite de acesta devin tot mai fantastice, prin urmare și filmul urmează o traiectorie similară.

Filmul debutează pe 8 iulie în Olanda și pe 23 iulie în Marea Britanie și Irlanda.

Summer Of Soul

Este un film documentar care spune povestea Festivalului Cultural Harlem, care a avut loc în 1969, în același timp cu celebrul Woodstock, la doar 160 de km distanță.

Povestea nu este doar despre festivalul care s-a întins pe durata a șase weekend-uri, ci și despre influența pe care o are muzica și moda în viețile noastre.

Filmul debutează în Europa pe 16 iulie, în Spania și Marea Britanie și va fi disponibil pe Disney+ începând cu 30 iulie, pentru Marea Britanie și SUA.

Jungle Cruise

Dwayne „The Rock” Johnson revine în junglă, dar de data asta fără Kevin Hart, ci alături de Emily Blunt, și nu în Jumanji, ci în junglele din America de Sud, la începutul secolului trecut.

Este un film de aventură fantastică, plin de acțiune, de personaje fantastice, de creaturi înspăimântătoare și scene de luptă care să pună în valoarea prezența simpaticului Dwayne Johnson în acest film.

Filmul va debuta pe platforma proprietară Disney+, începând cu data de 30 iulie.

Old

Am ajuns și la finele acestei liste cu un thriller supranatural, plin de mister.

O familie ajunge într-un adevărat paradis tropical și nu pot să înțeleagă de ce un asemenea loc fabulos nu este popular în rândul turiștilor. Ei bine, vor afla destul de rapid de ce plaja pe care o consideră un paradis nu este o destinație îndrăgită. Locul este unul blestemat, care-i face pe cei care ajung aici să îmbătrânească într-un ritm amețitor, astfel încât până la finele zilei mor. Sună interesant, nu?

Filmul debutează pe 21 iulie în Franța, pe 22 iulie în Australia, iar 23 iulie în Marea Britanie, SUA și Canada.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri