Este vară, iar o bere rece pe temperaturi ce depășesc 35 de grade Celsius e ”curcubeu pe cerul gurii”, vorba reclamei. Iată care sunt primele zece orașe din lume în care poți bea cea mai ieftină bere.

Topul orașelor în care găsim cea mai ieftină bere cuprinde și Europa, cu patru regiuni din două țări. Studiul a fost efectuat de Money.co.uk, analizând media costului unei halbe de bere din toate orașele lumii, scrie Metro.co.uk.

În Europa, Cehia a intrat în top cu prețul mediu la Praga de doar 1,34 lire sterline.

Cu toate acestea, aveți o mulțime de alegeri dacă vă îndreptați către Polonia, orașele Wroclaw, Cracovia și Varșovia ocupând locul 4, respectiv 5 și 6 și toate sub 1,90 lire sterline pe halbă.

Iată topul celor zece orașe în care găsim cea mai ieftină bere:

  1. Buenos Aires (Argentina),
  2. Praga (Cehia),
  3. Mexic (Mexic),
  4. Wroclaw (Polonia),
  5. Cracovia (Polonia),
  6. Varșovia (Polonia),
  7. Moscova (Rusia),
  8. Fort Collins (SUA),
  9. Austin (SUA),
  10. Grand Rapids (SUA).

Sursa Foto: Money.co.uk

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri