A venit frigul, ca să nu mai vorbim de pandemia care ne ține în casă. Lucrăm de acasă, stăm cu copiii acasă, ne petrecem cea mai mare parte a timpului acasă. De ce sa nu facem ceva și pentru starea noastră de bine? Să ne menținem în formă?

Avantajele pe care o bandă de alergat le oferă din punct de vedere al sănătații sunt semnificative – antrenează tot corpul, îl fortifiază, stimulează circulația sanguină și amplifică rezistența. În plus, ajută la pierderea kilogramelor într-un mod sănătos. În funcție de tipul exercițiilor, poți pierde între 650 la 1000 de calorii, la fiecare ședință.

În multitudinea de produse de pe piață însă, este dificil să alegi. Care sunt criteriile pe care trebuie săle iei in calcul înainte să achiziționezi o bandă de alergat?

Spațiul de care dispui

Da, o banda de alergat ocupă spațiuși de aceea este bine să te orientezi spre o bandă de alergare pliabilă, pe care să o poți depozita aproape oriunde. Nu ai vrea să se transformeî n cuier pentru haine atunci când nu o folosești.

Tipul de bandă

Banda electrică este cel mai eficient tip de bandăde alergat deoarece are un motor electric care permite utilizatorului controlul vitezelor în funcție de tipul de antrenament, are senzori de presiune poziționați la baza dispozitivului, care monitorizează în timp real pașii, oferind un răspuns rapid la intențiile utilizatorului său prin ajustarea instantanee a vitezei.

Viteza

Existăși benzi profesionale pentru antrenamente grele, cu viteze de 16- 25 km/h.Însăpentru jogging, benzile cu viteze de pânăla 10- 12 km/h sunt perfecte. Există tipuri de benzi care permit ajustarea vitezeiîn funcție de antrenamentul planificat.În aplicațiile de fitness, planificarea antrenamentelor împinge limitele corpului gradual, de la o sesiune la alta, utilizatorul reușindîn acest fel să ajungăla performanțe notabile în timp.

Calitatea platformei de alergare

Platforma este zona cea mai utilizată și de aceea este important să fie rezistentă la uzură și să aibă în compoziție un material care să amortizeze șocurile, pentru a proteja gleznele și articulațiile. Pentru confortul alergatorului, și suprafața de alergat generoasă este importantă pentru o experiență de alergare placută.

Recomandarea noastră, care bifează toate criteriile de selecție de mai sus, este banda de alergare ultra-pliabilă KINGSMITH R2, care poate fi folosită atât pentru mers cât și pentru alergare. Motorul fără perii este puternic – 1.25 CP, iar platforma de alergare este rezistentă și are încompoziție un strat moale de material EVA cu efect de amortizare. Viteza este controlată AI și utilizatorul stabilește ritmul mișcării: 6km/h pentru arderea grăsimilor, 2km/h plimbare după masa, în funcție de nevoile tale de fitness. Aplicația inteligentă de fitness încorporată oferă o mulțime de exerciții de alergare în funcție de nivelul tău de condiție fizicăs au de rezistență.

Poți comanda banda de alergare ultra-pliabila KINGSMITH R2 de pe www.geekmall.ro și beneficiezi și de o reducere surpriza dacă folosești codul “FITNESS50”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri