Artmark oraganizează pe 16 decembrie licitația de Crăciun cu bijuterii și artă decorativă. Doritorii pot licita pentru bijuterii ale căror prețuri ce pornesc de la câteva sute de euro și care pot ajunge la prețul unei mașini noi.

Coliere Belle Époque, broșe vintage, inele din aur cu diamante și safire rare, brățări de un farmec incontestabil, dar și obiecte de artă decorativă sunt scoase la licitație la Artmark. Cei care doresc să ofere un cadou prețios de Crăciun găsesc piese care costă câteva sute de euro, iar celor cărora buzunarul le permite, pot licita pentru bijuterii de zeci de mii de euro. Iată câteva exemple.

Un inel de aur galben, de 9K, cu patru opale ovale caboșon și trei diamente are un preț de plecare de la 250 de euro.

O pereche de cercei din aur alb, decorată cu safire și diamante are un preț estimativ ce pleacă de la 300 de euro.

Printre bijuteriile mai scumpe, se regăsește un lanț cu pandantiv, din aur alb, decorat cu diamante și realizat de atelierul Faberge, al cărui preț estimativ este de 1.000 – 1.500 de euro, un set din platină, alcătuit din inel și pereche de cercei, decorat cu diamante și safire, cu preț estimativ 3.000 – 4.000 de euro, o superbă brățară din aur satinat, decorată cu rubine, din 1965, realizată de atelier Vicenza, care are un preț estimat 3.500 – 5.500 de euro, o pereche de cercei din aur alb, decorată cu smaralde și diamante marca PHERES, cu preț estimat 4.000 – 5.000 de euro sau un superb colier Belle Époque din aur și argint, ornat cu diamante și perle, în cutie originală Joseph Resch Fils, estimat la 4.000 – 5.000 de euro.

Clienții mai cu dare de mână pot licita pentru bijuterii al căror preț este similar cu cel al unei mașini noi. Spre exemplu, această pereche de cercei din aur alb, ornată alternativ cu smaralde și diamante marca PHERES, este estimată la 15.000 – 20.000 de euro.

O altă pereche de cercei din aur alb, decorată cu diamante este estimată la 15.000 – 20.000 de euro.

Inel din aur alb, decorat cu un impozant diamant solitaire, estimat la 15.000 -20.000 de euro.

Inel din aur alb, decorat cu diamant, estimat la 25.000 – 30.000 de euro.

Inel din aur alb, decorat central cu un diamant albastru și briliante alăturate, estimat la 10.000 – 15.000 de euro.

Set tennis din aur alb, format din colier și brățară, decorat cu trei rânduri de diamante, PHERES, estimat la 12.000 – 18.000 de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri