Vă imaginați prinți sau prințese și cum ar fi să locuiți într-un castel? Ei bine, poate că nu mai este atât de greu în prezent. Un luxos castel cu 12 dormitoare, care costă cât un apartament de lux din România, vine să ne îndeplinească visele pentru circa 300.000 de euro.

Situat în estul Franței, în satul pitoresc Melay, această proprietate impresionantă este perfectă pentru o evadare rurală, cu o doză sănătoasă de lux, potrivit Metro.co.uk. Castelul este la cinci ore distanță de Calais și la doar trei de Luxemburg.

Clădirea are 12 dormitoare, nouă băi, o sufragerie deschisă și o zonă de luat masa, o bucătărie decomandată, dar și o grădină impresionantă, cu o piscină privată.

Sursa Foto: www.chateaumelay.com

Bineînțeles, proprietatea are și un spațiu vast pentru parcarea mașinilor.

Ușile în stile franțuzesc dezvăluie terasa cu tematică rurală, care are o zonă de relaxare în aer liber și un bar privat.

În interior, foaierul confortabil include un șemineu, amplasat vizavi de zona de luat masa, care poate găzdui o mulțime de oaspeți la micul dejun.

Nouă dintre cele 12 dormitoare au băi private, cu dușuri spațioase și ferestre mari, cu vedere către grădina castelului.

Sursa Foto: www.chateaumelay.com

Construit în 1644, acest castel este vândut per dormitor, cu mic dejun, cinci camere fiind rezervate de obicei pe tot parcursul sezonului. De asemenea, proprietatea poate fi închiriată pentru nunți, petreceri festive sau chiar călătorii de business, oferind un flux suplimentar de venituri.

Chateau Melay este listat, în prezent, la Leggett pentru 299.000 euro (251.594 lire sterline).

Sursa foto: Chateau Melay/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri