Weekend Sessions, evenimentul care readuce picnicurile și conexiunile culturale în Grădina Botanică a Universității din București, revine cu o nouă ediție. Evenimentul va avea loc timp de 15 weekenduri, începând cu 7 mai, între orele 16:00 și 21:00, reunind peste 150 de artiști independenți, precum și antreprenori locali din platforma roditorfoodmarket.ro.

Găzduit de unul dintre cele mai frumoase spații verzi din București, evenimentul Weekend Sessions le propune vizitatorilor un program extins de sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative și indie, dar și momente de poezie, proiecții de film, ateliere și alte activități dedicate copiilor și adulților.

Anul acesta, Universitatea Națională de Muzică București se alătură în premieră Weekend Sessions, absolvenții și profesorii acesteia oferind mici sesiuni de muzică clasică și jazz la Grădina Botanică, în timp ce actorii din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” completează programul evenimentului prin susținerea serilor de poezie.

Este cel mai cuminte festival din inima orașului București. Vizitatorii pot merge la o primă întâlnire sau să își lase copiii să se joace în iarbă sau să participe la un atelier, în timp ce ascultă un concert sau descoperă un tânăr poet sau un regizor promițător. Mă bucur să putem împărtăși un astfel de eveniment cu tot mai mulți vizitatori pe care îi așteptăm în număr cât mai mare în acest spațiu multivalent de aproape 6.000 de metri pătrați. Păturile sau șezlongurile sunt accesorii de bază în cadrul acestui eveniment.

Silvia Floareș, fondator Weekend Sessions

În primul weekend din cadrul noii ediții (7-8 mai), publicul se va bucura de sesiuni acustice de surf rock cu trupa The Undercurrents, jazz cu formația Bucharest Sax Quartet – BSQ, muzică clasică - Light Quintet, Dov Meraki – cu standard de jazz și creații proprii, completate de sesiuni de poezie și film.

Locurile sunt limitate, costul unui bilet fiind de 60 de lei (online) sau 70 de lei (la Grădina Botanică). Biletele se pot achiziționa prin partenerii Eventbook, intrarea la eveniment făcându-se prin Șoseaua Cotroceni, nr.32.

Weekend Sessions este o platformă de socializare cu scop cultural în mijlocul naturii urbane. A început în 2021 la Grădina Botanică a Universității din București unde am transformat un spațiu multivalent în prilej de experiențe memorabile cu sesiuni acustice de jazz, muzică clasică, pop-indie de la artiști independenți, picnic pe pajiște cu degustări de la antreprenori locali, proiecții de film în natură, momente de poezie. La ediția de anul trecut, au participat peste 100 de artiști independenți și 8000 de vizitatori au fost prezenți la întâlnirile Weekend Sessions care au însumat 14 evenimente pe parcursul a 7 săptămâni.

Sursa foto: Weekend Sessions

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri