Am văzut o știre despre degradarea falezei din Costinești...Dar asta se știe de ani de zile, acum s-a făcut publică această informație. Cine să fie atent la ea? Domnul ministru al Mediului este ocupat să cânte imnul la hochei alături de echipa maghiară și să o ducă pe președinta Ungariei sa vadă bornele, acum tricolore. Ce să mai zic...Anul trecut l-am implorat să dea în folosință plajele cele noi, mai devreme. NEM și gata! Asta este, cade totul pe noi.

Articol de opinie realizat de Alin Burcea, proprietar și CEO al agenției de turism Paralela 45.

Mergeți în Neptun, Olimp, Jupiter, zici că ești după război. Iarbă mare, totul în dezordine. Primarul are altă treabă, care o fi aia, nu știe nici el.

Și când credeți că se repară autostrada spre litoralul românesc? Ghiciți! Acum, în sezon.

În mai am fost în Bodrum, în concediu. A fost full sezon, au venit turiștii, mulți ruși, surprinzător, aici se întâmplă lucruri. În Yalikavak, St. Tropezul Mării Egee, e plin de oameni cu bani, care cumpără, mănâncă, consumă. La noi? Nu începuse sezonul. De ce nu se preocupă nimeni să facă din lunile mai și iunie luni de sezon? Păi, nu înțelegeți conceptul? "Cade totul pe noi" este un concept, un principiu la noi.

Am lansat în media acum șase ani o idee, Prima piscină, o propunere să se construiască piscine acoperite la toate hotelurile de pe litoral, ca posibilitate de petrecere a timpului liber înainte de începerea efectivă a sezonului. Mulți au râs, câțiva hotelieri de pe litoral m-au și întrebat: "Ce faci, ne înveți tu pe noi?" Și, evident, nu a făcut nimeni nimic.

De ce să vii la mare în mai? Piscine acoperite nu, evenimente nu, cazinouri, de exemplu, nu. Cade totul pe noi. Ce contează că sezonul începe real pe 15 iunie, lasă că ne descurcăm.

La munte, nu e zăpadă, asta e clima, dar a venit cineva cu o idee, să se facă și altceva? Cine?

Acum avem un ministru al Turismului cu care mai discutăm, ne mai vedem, dar anul trecut am avut un băiat, Claudiu (nu mai știu numele de familie), autist economic, care a desființat târgurile de turism.

Oricum, cel mai tare a fost Virgil Popescu, care a declarat public că turismul nu produce nimic și că suntem escroci și, de bun ce este, a fost promovat ministrul Energiei.

Așa că... mergem în vacanță în locurile în care oamenii, de la primar la ministru, se preocupă să facă ceea ce trebuie.

În România cade totul pe noi.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri