Un cadou este binevenit oricând, indiferent dacă este zi de naștere, aniversare sau doar un motiv de felicitare pentru un eveniment important din viața unui apropiat. Deși vedem aproape zilnic în magazinele fizice și online lucruri care ne atrag atenția și știm că ar fi potrivite pentru o persoană dragă, inspirația ne părăsește atunci când vine momentul. Mai mult, dacă este vorba și de o persoană specială din viața noastră, decizia este cu atât mai grea.

Adesea, mamele aleg să pună nevoile familiei pe primul plan, uitând de propriile plăceri și necesități. Altruismul lor se traduce prin dragostea purtată celor dragi, devotamentul lor construind caractere armonioase și copilării fericite.

Teoretic, variantele de cadouri sunt nelimitate, totul depinzând de bugetul nostru și de gusturile celui sărbătorit. Practic însă, chiar și atunci când bugetul nu este o problemă și sărbătorita este cea mai specială femeie din viața noastră, suntem copleșiți de dileme și incertitudini. Nu trebuie să uităm că un cadou este doar un gest ce transmite recunoștința noastră, iar aceasta nu constă în prețul sau brandul obiectului.

Iată mai jos câteva idei de cadou pentru mama ta care pot să te inspire:

  • Parfumul preferat sau unul care simți tu că i se potrivește

Un parfum este unul din cele mai intime cadouri, acesta trebuind ales în funcție de cât de bine cunoști persoana căruia vrei sa îl dăruiești. Nu este recomandat să te bazezi doar pe reclamele brandurilor, deoarece gusturile sunt extrem de diferite și, deși noul parfum lansat pe piață este unul lăudat, poate să nu fie pe placul tuturor. Pentru mama, dacă știi deja care este parfumul preferat, acesta poate fi cadoul perfect, având în vedere că ezită de multe ori să își cumpere ceva pentru ea.

În schimb, dacă ea nu are încă un parfum preferat, nu vei putea da greș oferindu-i un parfum Tom Ford, recunoscut pentru rafinamentul și miresmele sale sofisticate.

  • Un voucher la salon sau o zi la spa

Cel mai probabil, va trebui să îți însoțești mama dacă îi vei face un astfel de cadou. Fie că este o zi la spa, o schimbare de look pentru părul ei sau câteva proceduri cosmetice pentru o revigorare a tenului, important este ca ea să uite pentru câteva ore de responsabilitatea întregii familii și să se bucure de câteva momente de răsfăț. Și, dacă se poate ca tu să o însoțești în perioada răsfățului, cadoul va fi cu siguranță unul perfect.

  • O bijuterie care să îi amintească mereu de tine

Și în acest caz, bugetul alocat nu este relevant. Amintește-ți că, în copilărie, cele mai frumoase cadouri pe care i le făceai erau felicitările pictate de tine, care îi aduceau zâmbete largi pe chip și pe care le păstrează poate și azi într-o cutie. Așadar, o pereche de cercei, o broșă, un inel sau un colier, pot fi oricând cadoul perfect, indiferent de materialul din care sunt create, fie că au diamante sau sunt simple gablonțuri. Oricâte bijuterii ar avea, niciodată nu se va plictisi de acestea, mai ales dacă sunt primite cadou de la oamenii dragi.

Cel mai frumos cadou pentru cei dragi este întotdeauna timpul de calitate petrecut împreună. Dragostea și atenția oferite, dorința de a îi face fericiți pe ceilalți, sunt daruri ce nu pot fi cumpărate de la niciun mall și sunt păstrate în sufletele noastre pe tot parcursul vieții.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri