Dacă vă gândiți la o vacanță pe plajele din Italia, alegeți cu atenție locul, deoarece sunt destinații care interzic purtarea slipului. Și nu, să nu vă imaginați că sunt plaje care acceptă nudiști, ci dimpotrivă. Sorrento este destinația din Italia care aplică și amenzi de până la 500 de euro turiștilor care decid să poarte costum de baie sau care preferă să facă topless.

Ca să fim mai clari, regula se aplică turiștilor care merg pe stradă, intră în magazine sau vor să mânănce în restaurante. Bineînțeles, puteți purta doar costumul de baie dacă sunteți la piscină sau la plajă, scrie The Mirror.

Primarul destinației, Massimo Coppola, a declarat că măsura a fost impusă, deoarece turiștii care hoinăreau astfel pe străzi le creau localnicilor un disconfort, edilul făcând apel la decență și respect.

Sorrento nu este singura destinație de vacanță care a aplicat această regulă. Barcelona și Mallorca sunt alte două locuri în care purtarea costumului de baie, în afara zonei de plajă, este amendată cu 307 euro, respectiv 590 de euro.

Inclusiv bărbații sunt vizați de această măsură, iar în afara plajei sau piscinei nu pot ieși fără un tricou.

Restaurantele s-au aliniat acestei măsuri și interzic intrarea turiștilor care nu sunt îmbrăcați adecvat.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri