Ziua de naștere este una dintre cele mai importante zile din an pentru o persoană. Este un motiv în plus pentru a te reîntâlni cu prietenii și de a organiza o petrecere. Conform tradiției, prezența invitaților la eveniment este necesară, aceștia având sarcina de a oferi cadouri sărbătoritului sau sărbătoritei.

Dacă în perioada următoare ai rolul de invitat la o zi de naștere și nu știi ce dar poți face pentru a bucura sărbătoritul, ai nimerit perfect! În continuare ți-am pregătit trei tipuri de cadouri cu care este imposibil să dai greș.

Accesorii

În momentul de față majoritatea oamenilor poartă accesorii pentru a completa stilul vestimentar într-un mod cât mai plăcut din punct de vedere vizual. În acest sens, poți alege cu ușurință unul dintre brandurile care comercializează diferite accesorii, precum renumitele produse Fossil. Trebuie să îi urmărești gusturile persoanei care își serbează ziua de naștere și să observi ce accesoriu preferă sau poartă cel mai des.

Unul dintre cele mai folosite accesorii pentru majoritatea persoanelor, indiferent de sex, este un ceas. De acest cadou cu siguranță se va bucura sărbătoritul, deoarece un ceas poate completa foarte multe ținute și se poate încadra în multe stiluri vestimentare, de la office, până la sport. Alte accesorii de care cu siguranță sărbătoritul sau sărbătorita se va bucura pot fi: cercei, brățări, lanțuri, pandantive. Trebuie doar să fii atent la preferințe, ținând cont mai ales de materiale.

Parfumuri

Mirosul amplifică starea de spirit a unei persoane în funcție de felul și intensitatea mirosului respectiv. Astfel, un alt cadou prin care te poți face remarcat de către sărbătorit este un parfum. Indicat este să afli înainte preferințele acestuia, pentru a lua în vedere ce fel de parfum îi face plăcere să poarte. Fii atent la micile detalii, precum aromele și brandurile preferate.

O idee la fel de bună este să încerci să descoperi ce fel de parfum îi poate trezi o amintire frumoasă sau un sentiment de nostalgie greu de uitat. Chiar poți să îi creezi tu o nouă amintire prin acest parfum.

Accesorii pentru smartphone

În momentul de față, aproape toată lumea are un smartphone de care este atașat în cea mai mare parte din timp. O variantă inedită de cadou pe care o poți face este reprezentată de accesoriile pentru telefon. Unul dintre accesorii ar putea fi o husă, iar pe aceasta să fie prezentă o imagine care să aibă culorile preferate, un design ieșit din comun sau pur și simplu o poză cu voi doi.

Dacă sărbătoritul este pasionat de muzică îi poți face cadou o pereche de căști performante, pentru a se bucura de muzică la adevărata ei valoare.

Un alt accesoriu pentru telefon care îi poate fi de folos este un selfie stick, cu care poate surprinde cele mai interesante imagini, de care își va aminti toată viața. Acest cadou poate fi perfect mai ales dacă persoana care își serbează ziua de naștere este o fire aventurieră, căreia îi place să călătorească și să facă poze peste tot pe unde merge.

Acestea sunt doar câteva idei de cadouri pe care le poți face la o zi de naștere. Înainte de a achiziționa un cadou trebuie să ai în vedere preferințele sărbătoritului, în acest fel cadoul tău va fi unul de neuitat.

Sursa foto: Lerato

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri