Cum ar fi să-ți creezi cea mai frumoasă amintire din viața ta? O amintire pe care memoria ta o va dezvălui, zilnic, până-n ultima clipă. Imaginează-ți cum ziua nunții sau botezul copilului tău va rămâne pentru totdeauna ca una dintre cele mai frumoase clipe. Sau majoratul propriului copil, sărbătorit cu fast, astfel încât trecerea spre vârsta adultă să-i amintească de părinții ce i-au oferit un asemenea moment intens.

Fiecare eveniment din viața noastră este unic, atât prin ceea ce se întâmplă, cât și prin efectele sale ulterioare.

Pentru ca acest eveniment să fie perfect, indiferent că este o nuntă, un botez, majorat, banchet sau un eveniment de tip corporate, este indicat să apelezi la serviciile unui planificator și organizator de evenimente.

De ce să apelezi la un planificator și organizator de evenimente?

1. Deoarece îți va salva timpul, atât de important pentru tine. Pentru fiecare dintre noi.

Știm că planificarea unui eveniment important din viața noastră, consumă foarte multe resurse, în special timp. Zeci de detalii de care trebuie să ții cont și pe care să le organizezi astfel încât totul să se întâmple la ora și ziua stabilită. Cum ar fi să omiți ziua în care te vei întâlni cu reprezentantul florăriei care se ocupă de aranjamentele florale? Va trebui să reprogramezi, iar asta va decala și va da peste cap întreaga agendă.

2. Pentru că nu vei depăși bugetul stabilit, poate chiar vei salva din el.

Acest gen de servicii nu numai că oferă idei de salvare a economiilor, pentru că dețin abilități de negociere, dar vin și cu idei creative a căror punere în aplicare se încadrează în bugetul disponibil.

Când ne ocupăm singuri de organizarea acestor evenimente, de multe ori depășim bugetul inițial.

3. Eviți stresul care îți poate afecta starea de sănătate.

Trebuie să înveți să manageriezi timpul, să planifici în detaliu și cu mare atenție bugetul, lista invitaților, serviciile de catering, aranjamentele florale, decorul.

Toate aceste aspecte vin la pachet cu zile în care stresul va atinge cote alarmante. Nu ai nevoie de probleme de sănătate înainte de cea mai frumoasă zi din viața ta.

4. Pentru că serviciile de organizare a evenimentelor au relații profesionale cu toți furnizorii.

Serviciile de planificare și organizare dețin cunoștințe, abilități de negociere și relații profesionale cu furnizori de servicii florale, de fotografie și filmare, muzicale etc. Gândește-te cât trebuie să cauți acești furnizori, să nu mai vorbim despre faptul că nu poți face rabat de la calitate.

5. Pentru că meriți să te bucuri de cel mai frumos eveniment din viața ta.

Va fi o zi care te va copleși prin calitatea fiecărui detaliu. Prin desăvârșire. Și nu doar pe tine. Pe invitați, mai ales. Doar vrei ca impactul să fie la superlativ. Va fi ziua cu încărcătură emoțională maximă. O zi cu semnificație deosebită pentru tine.

Servicii deosebite de catering, candy bar delicios, muzică de petrecere, lumini de poveste, aranjamente florale și decoruri impresionante. Sună interesant? Alege o sala nunti si botezuri, care se ocupă în cel mai mic detaliu de planificarea și organizarea celei mai frumoase zile din viața ta.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri