Weekend-ul ăsta poți să vezi cum Maria Tanase stă la masă cu Edith Piaf, să bei un pahar de whisky sau să te bucuri de o petrecere retro. Iată la ce evenimente poți participa la finalul acestei săptămâni.

Târg de Brumar

Apolla Events organizează ultima sa ediție de toamnă în cadrul căreia continuă să susțină și să promoveze micile afaceri locale într-un cadru mult iubit cu o tematică nouă.

Evenimentul se va desfășura aproape de zona centrală a Bucureștiului, la Maison 13, ce va servi ca spațiu de desfășurare într-o zonă boemă și foarte apreciată de iubitorii de produse locale. Vizitatorii vor putea încerca delicatese vegane și băuturi artizanale în mica grădină și vor descoperi produse ale micilor antreprenori în spațiosul interior. Programul începe la 10:00 și se încheie la 20:00, iar intrarea este gratuită.

Când va avea loc: 19-20 Noiembrie, Maison 13.

Programul complet al evenimentului.

Whisky Fest România 2022

Whisky Fest este primul și cel mai important festival din România dedicat iubitorilor de whisky, în special, și ai băuturilor fine, în general.
Astfel, pasionații de whisky vor avea ocazia să descopere o diversitate de arome și gusturi, de la sortimentele cele mai populare, până la etichete rare cu tradiție, unele dintre ele prezentate în premieră în România.

Când va avea loc: vineri, 18 noiembrie, Caro Hotel.

Programul complet al evenimentului.

SĂPTĂMÂNA PSI

Cum gestionăm certurile în cuplu și care sunt ingredientele unei fericiri maritale „până la adânci bătrâneți”? Cum învățăm să nu ne mai lăsăm manipulați de fake news și cum facem față provocărilor cotidiene – stres, deprimări și îngrijorări (pentru noi, dar și pentru copiii noștri)?
După doi ani de pandemie și de întâlniri online, Săptămâna PSI revine la formula consacrată a atelierelor în prezență, sub forma unor discuții însuflețite de psihoterapeuți și profesori universitari din șapte orașe din țară.

Despre terapia de cuplu și „vindecarea strămoșilor”, despre acceptarea de sine și forțele inconștiente din casele pe care le locuim, veți putea afla amănunte de la invitații ediției de toamnă a „Săptămânii PSI”, eveniment organizat în perioada 14-20 noiembrie de librăriile Cărturești și Editura Trei, în parteneriat media cu Psychologies, Radio România Cultural și Fabrica de PR.

Intrarea la serile „PSI” va fi liberă (în limita locurilor disponibile).

Când va avea loc: 18 noiembrie 2022, ora 19.00, Cărturești Verona.

Programul complet al evenimentului.

REMEMBER DISCO NIGHTS

Bucureștenii sunt invitați la o petrecere explozivă și exclusivista retro, cu muzica anilor 70', 80 si 90'. Petrecerea va avea loc la Big Ballroom (sala SUN etaj 4), sos. Oltenitei 87-99, in intersectia Piata Sudului, linga KFC, orele 19.00. Meniul va fi bufet suedez : gustare rece si fel principal + open bar.

Când va avea loc: 19 noiembrie, ora 19:00, Big Ballroom.

Programul complet al evenimentului.

De la Maria Tanase la Edith Piaf, prin Micul Paris

Jezebel, aka Izabela Barbu, vine în atenţia publicului cu un spectacol muzical ce vă va purta într-o călătorie a anilor de glorie ai Bucureştiului de odinioară. Proiectul este un “arc en ciel”, o punte muzicală şi conceptuală între cele două mari simboluri ale muzicii interbelice: Maria Tănase, “privighetoarea Carpaţilor”, şi Edith Piaf, “vrabia pariziană”. Cele două voci au marcat aceeaşi epocă, având poveşti de viaţă incredibile şi atât de asemănătoare.

Când va avea loc: 19 noiembrie, ora 21:00, Restaurant Elisabeta.

Programul complet al evenimentului.

Ziua Filmului din Republica Moldova

Weekend-ul acesta poți vedea în București filmele vecinilor de peste Prut.

Ziua Filmului din Republica Moldova, proiecții:

  • Călărași un Ținut la poarta raiului, regia Dumitru Grosei, 52 min documentar
  • ora 16:30 Scurtmetraje 1 – 89 min
  • Paparuda, regia Lucia Lupu, 14 min
  • La Pensie, Radu – Dumitru Zaporojan, 29 min
  • Ana, regia Natalia Shaufert, 25 min
  • Ce zici?, regia Ioana Vatamanu-Mărgineanu, 21 min
  • ora 18:15 Scurtmetraje 2 – 84 min
  • Verde de Briliant, regia Cristian Oloi, 31 min
  • Nocturna, regia Dima Stoianov, 8 min
  • Practica, regia Igor Cobileanski, 20 min
  • Sofa, regia Iulia Puică, 25 min

Când va avea loc: 19 noiembrie, Muzeul Țăranului Român.

Programul complet al evenimentului.

Love Yard Sale

LOVE YARD SALE invită bucureștenii la penultima ediție din acest an. Evenimentul are loc la cafeneaua U Cafe din b-dul Iancu de Hunedoara nr 8. Dacă doriți să participați ca expozanți trebuie mai întâi să trimiteți câteva poze cu produsele voastre în mesaj privat pe pagina de facebook a târgului. Ulterior, vom muta discuția pe email. De asemenea, vă informăm că ne rezervăm dreptul de a refuza acele solicitări ce nu corespund standardelor solicitate de noi.

Când va avea loc: 19 - 20 noiembrie, 10:00 -17:00

Programul complet al evenimentului.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luminița Mîndrilă
 Luminița Mîndrilă a lucrat anterior la Hotnews.ro și Aleph News, iar în prezent acoperă domeniul finanțe-bănci în cadrul Wall-Street.ro.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri